![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (107) « ראשון ... 58 59 [60] 61 62 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 16 2024, 15:17 PM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוספת מה? -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 16 2024, 15:18 PM
|
||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
זה סוג של בובות כאלה שיש מלא כאילו סוגים אוספים אותם וואי כשאני מסבירה את זה זה נשמע ילדותי אבל האמת שהרבה אנשים עושים את זה -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 16 2024, 15:18 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצילו הפיגוע היה דקה אחרי שההסעה שלי עברה שם
![]() -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 16 2024, 15:19 PM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מגניב אני בגילך אספתי פוגים וקלפים של סופרגול מתגעגעת לימים האלה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 16 2024, 15:20 PM
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אקפוץ יום אחד, תודה מה מספרת? חח סבבה עריכה: אין על סופרגול אחלה לא הצלחתי להשלים את כל האלבום אבל הייתי עושה טריידים ביסודי -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 16 2024, 15:21 PM
|
||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
וואי מפחיד ![]() -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 16 2024, 15:21 PM
|
||||
בשמחה וואלה כלום יש לי יותר מידי שיעורים ועצרתי כדי לבכות על שיפים לקבל את מנת הלסביות היומית שלי ולהמשיך הלאה מה איתך מה הולך -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 16 2024, 15:22 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה, מה את לומדת?
אני ב"ה קיבלתי סקיצה לטבעת ושלחתי אותו לתיקונים... מקווה שבשבוע הבא יהיה כבר משהו פיזי מנסה גם לסגור הצעה בחוות סוסים כמו שהיא אוהבת... אאהה וגם החלטתי לגדל MAN BUN זה נראה לא רע עלי אחותי הבכורה הסכימה ואמרה שאני "רק צריך להוריד את הכיפה" חחח -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 16 2024, 15:25 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הארי הארי הארי
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 16 2024, 15:25 PM
|
||||
נדל"ן 24/7 כמו זונה בתחנה מרכזית עדיף כבר ללכת לעבוד ברחוב תשלח לי תמונה כשזה מוכן! איפה עשית את הטבעת? בערך מה שיש לי חחחחח לסבית שכמוני זנ דווקא יפה, לך על זה, רק אל תשכח לסרק את הזקן כל יום, עם תספורת כזאת חייב זקן מסודר -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 16 2024, 15:30 PM
|
||
וואלה איפה לומדת?
חחחח לא לא צריך להתפרע עד כדי כך קשה? סקיצה של הטבעות: https://i.imgur.com/J6M3GIG.jpeg https://i.imgur.com/5UayLno.jpeg https://i.imgur.com/iM50OHs.jpeg כנראה שיהיו שינויים הלכתי לאיחזה צורף קרוב לבית חחח השיער בינתיים נראה ככה https://i.imgur.com/fHjNZv0.jpeg יש עוד לאן לצמוח -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמג מור הפעלנו בטעות את השיר בחתימה שלך זה עשה לנו התקף לב
|
|
|
||
למה
אחלה שיר -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 16 2024, 15:31 PM
|
||
להפעיל שיר בטעות זה מלחיץ
|
|
פורסם ב: Feb 16 2024, 15:32 PM
|
||
טוב מה נגיד לך חחח
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |