![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (107) « ראשון ... 59 60 [61] 62 63 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 16 2024, 15:33 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם אתה כבר שואל אז היינו אומרות שתגיד לכן ולא לך אבל בסדר -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 16 2024, 15:33 PM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מכללת RES לנדל"ן באמת נשמה בוא תגיד לי את זה אחרי שתצטרך לחשוב מסלולי משכנתה שצמודות למדד ונראה כמה תהיה שפוי קריעת תחת אבל מה אני אעשה, זה מעניין אותי הטבעת נראית נהדר כמה עלתה לך? והשיער נהדר רק תעשה גלאח בצדדים ומאחורה ותשאיר רק שיער חמעלה מהקודקוד עד למצח בערך כמוני -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 16 2024, 15:36 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה
אני לא מקבל שיחות של אלן!!!! -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 16 2024, 15:36 PM
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם זה מה שמעניין זה מה שחשוב בסוף את תעברי את הקריעת תחת הזאת כמו גדולה, כי את אוהבת דוואי תני בראש, התחלת השנה? עולה 3,5 בכלל לא נורא. לקחתי חצי קראט יהלום מעבדה. יותר גדול מזה וזה יהיה עצום על האצבע שלה... תודה נשמה, שקלתי גלאח אבל אני רוצה להאריך אפילו יותר נחיה ונראה אם לא יהיה לי יפה אני מוריד הכול ומתחיל מהתחלה חחחחח בכלל חשבתי להתגלח ולהשאיר רק שפם... -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 16 2024, 15:37 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://www.google.com/search?client=ms-and...=F7ESGAYzwjjAoM
אני לא יכולה זה יותר מידי ללב שלי אני שונאת להיות פאנגירל -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 16 2024, 15:38 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מוריה
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 16 2024, 15:38 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נראה מגניב ממש וואי נראה לי אני חולה ממש שורפות לי העיניים וכואב לי הראש --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 16 2024, 15:39 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 16 2024, 15:40 PM
|
||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
הפעם הזאת בכיתה ד שילד מהכיתה שלי הביא קומיקס של ריק ומורטי בלי לדעת שזה 16+
וריק ומורטי זה מהסוג הבוטה ביותר. :| -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 16 2024, 15:41 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טוב
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 16 2024, 15:42 PM
|
||||
אני מקווה, תודה :) מה פתאום אני כבר כמעט שנתיים לומדת גם התחלתי לעבוד בתור סוכנת נדל"ן וקיבלתי הסמכה לייעוץ משכנתאות אם אתה רוצה לקנות בית תתייעץ איתי אני אגלה לך סודות שהבנקים לא ירצו שתדע וואי יפה, שלי עלה בערך 10 אלף חחח ואני מתחרטת על זה עד היום שמע בשביל באנ הכי טוב זה גלאח ורק באנ בקודקוד אבל איך שנוח לך עם רק שפם תיראה כמו ילד בר מצווה או היטלר תקצץ קצת את הזקן אבל תשאיר זיפים לכל הפחות וכיפה לבנה אח יקר, שתבלוט עליך -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 16 2024, 15:57 PM
|
||
מיאו
רביטרביטרביט 🐸 -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 16 2024, 16:02 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גחנון זה טעים
(לא גחנון שהוכן במערות בתימן ב1987 סתם גחנון שמחממים שתי דקות במיקרו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 16 2024, 16:05 PM
|
||
יש יום הולדת לקנדההה
יאי בואו נראה איזה קלפים אני אקבל בגאצ'ה -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 16 2024, 16:10 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |