![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (107) « ראשון ... 65 66 [67] 68 69 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 15:55 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן, קיצור,תחרות שחמט שזכיתי בה בבת מצטיינת כי אין הרבה בנות אז עשו לזה פרס וקיבלתי גביע, דרך אגב קיבלתי בתחרות 11 נק' שזה אומר:שלושה נצחונות ושני הפסדים,אבל בכל זאת אני די מהגדולים בקטגורייה שלי, יש למישהו במקרה משתמש בlichess ורוצה לשחק מולי משחק? -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 16:08 PM
|
||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
נופ אבל אם בשלכן יש זה הבית ספר הכי מגניב בעולם -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 16:09 PM
|
||
מי משחק\ת שחמט?
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 16:11 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא אני
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 16:12 PM
|
||||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לך אין? -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 16:16 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בכל בית ספר יש שירותים מעורבים קוראים להם שירותי נכים ~ אני חייב להגיד שאם שירותים במקומות ציבוריים היו בנויים בצורה נורמלית הרבה מהאנשים שצריכים שירותי נכים לא היו צריכים שירותי נכים. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 16:17 PM
|
||||
ללמד אותך בקצרה בפרטי? זה משחק כיף ואתה יכול להיכנס לlichess וללמוד דרך המשחק -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 16:22 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה בן אנד גריז סמורס מה עושים
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 16:24 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כאילו יודע שח-מט אבל אני גרוע -------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 16:26 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פעם אחת שיחקתי שחמט עם אבא שלי (הוא טוב בשחמט הוא משחק כל שבוע) וזה היה אחרי שנים שלא נגעתי בשחמט וכל הדברים שעשיתי היו חסרי היגיון לחלוטין שהוא נאלץ להיכנע.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 16:37 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 16:48 PM
|
||||||
רוצה לשחק מולי? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() אני אהיה וותרנית, פשוט תעשה משתמש כאן (לחיץ) ותגיד לי את שמו ואזמין ואתך ותלחץ על סימן של קרב ותלחץ על ווי ונשחק
גם אני משחקת כל שבוע.... אתה יכול גם לפתוח משתמש ולשחק מולי אם בא לך,אהיה וותרנית, קישור למעלה בתגובה -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 16:56 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כאילו שירותים מעורבים שנועדים לזה -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 16:56 PM
|
||
תסתכלו על הסיקור שפתחתי!
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2024, 17:02 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי כוח
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |