![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (72) « ראשון ... 44 45 [46] 47 48 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 10 2024, 21:29 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
150 וזהו.
-------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 07:29 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלו
-------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 10:02 AM
|
||
שלום
-------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 14:00 PM
|
||||||
טוב הגרלה מגניבה שלום לכולם! מזמן לא היה משהו שהוא לא חפירות במשפחה! אז החלטתי לעשות הגרלה על משהו מגניב שאגלה בסוף ההודעה כדי שתקראו הכל. אנחנו כבר סקרנים שמחה שאתם בגישה הזאת! אז כדי להיכנס להגרלה אתם צריכים לעשות דבר פשוט מאוד,לשלוח טופס שבו אגריל לכם חפץ ותצטרכו לכתוב מה בלק היה עושה איתו. כל מי שיכתוב יותר משורה וחצי ייכנס להגרלה. על מה ההגרלה? טוב נו,הנה זה: שרביט סמבוק (אני יודעת שזה לא הכי שווה אבל זה עדיין שווה מאוד לשנהל הגובלין שתהיה ושווה להשתתף) ובגלל שהפרס שווה קצת אז יהיו חמישה זוכים! כן כן מה ששמעתם, חמישה! איפה הטופס? אנחנו ממהרים כבר להשתתף בשביל הסיכוי הגבוה לזכות. הנה הוא:
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 18:47 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CODEשם,כינוי: הרמיוני...
החפץ:להשאיר ריק,אני מגרילה לכם מה בלק היה עושה איתו:לפחות שורה וחצי בשביל להיכנס להגרלה הוא היה לוקח אותו ואז הולך לאדון האופל ומתחיל לבקש ממנו דברים ומאים עליו שאם הוא לא יעשה את זה הוא ישמיד את ההורקרוקס ואז אדון האופל חייב לעשות כל מה שהוא מבקש וזה גאוני ואז שהוא כבר לא צריך את אדון האופל הוא דואג שכל שאר ההורקרוקסים אושמדו והורג אותו הערות\הצעות\הגרלה מגניבה ושווה: -------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 18:53 PM
|
||
שם,כינוי: יהודה
החפץ:להשאיר ריק,אני מגרילה לכם מה בלק היה עושה איתו:לפחות שורה וצי בשביל להיכנס להגרלה הערות\הצעות\הגרלה מגניבה ושווה: שיהיה ברור לכולם שאני לא עושה את זה בשביל השרביט. -------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 18:53 PM
|
||
הי
-------------------- פרשתי
|
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 18:59 PM
|
||
שלומוץ
|
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 20:25 PM
|
||||
החפץ שלך הוא התליון ההוקרוקס שרגולוס החזיק בחייו עד מותו @יהודה,החפץ שלך הוא ספר של "תולדות הוגרווטס" בהצלחה! -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 12 2024, 11:46 AM
|
||
היי
|
|
פורסם ב: Apr 12 2024, 12:37 PM
|
||
היי
וואי התחרות ממש לחוצה בית הבתיםםםםםםם יהודה פרסמת פאנפיקים? אני כן אבל משום מה לא אישורו לי למרות שניתאי ביטא לי אותו... -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 12 2024, 12:44 PM
|
||||
כן פרסמתי פאנפיק. יש עוד פאנפיק בדרך. אני ממליץ לך לכתוב את שם הבטא. -------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 12 2024, 13:32 PM
|
||
היי
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 12 2024, 14:18 PM
|
||
היי
-------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 12 2024, 15:00 PM
|
||
הי
-------------------- פרשתי
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |