![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (72) « ראשון ... 49 50 [51] 52 53 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 14 2024, 16:29 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
בכל אופן, איפה טוםםםםםםםםםםםםםםם
-------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2024, 16:37 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שנה הבאה אנחנו מנצחים!!!!
השנה כבר אין תקווה אבל אנחנו הבית הכי טוב אז שנה הבאה הניצחון שלנו. בגדול זה בגלל התגמול המאוחר שסלית'רין קיבלו אז תכל'ס אנחנו מקום שני אבל נזרום -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2024, 16:38 PM
|
||
כן אני זורם את ונתנאל תביאו את הבית לניצחון.
-------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2024, 16:39 PM
|
||
מי אתה חושב שיהיה מדריך ומי ראש בית?
נראה לי נתנאל הראש ואני מדריכה הוא פשוט יותר וותיק -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2024, 16:40 PM
|
||||
אני חושב כמוך. אני לא אשקר, ואני אגיד שאני מצביע לנתנאל, אבל זה רק בגלל שאת פחות מתאימה ללהיות ראש בית אלא מדריכה. אם היה בחירות למדריך, הייתי בוחר אותך ככל הנראה. -------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 14 2024, 16:44 PM
|
||
אני מחכה ליום שלישייייייייייייייייייייייי
יכריזו על הפרופסורים ועל הכתבים לפקפקן!!! -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2024, 16:45 PM
|
||
נכוןןן
|
|
פורסם ב: Apr 14 2024, 17:04 PM
|
||
למה הגשת מועמדות?
אני כל כך רוצה ללמד השנהההההההההה וגם לכתוב בפקפקןןןןןןןןןןןןןן המצאתי כתבה מה זה מגניבה -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2024, 17:12 PM
|
||
הגשתי לבטא
|
|
פורסם ב: Apr 14 2024, 17:13 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ניצחנו, ובניהול שלי ננצח שוב!
-------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2024, 17:13 PM
|
||||
אני הגשתי ללימוד, לכתבות ולביטוא אם כבר אז כבר! 3 ב-1
אתה כאילו מחפש כל מקום אפשרי לכתוב בו את זה
![]() -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 14 2024, 17:52 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאפ -------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 14 2024, 18:34 PM
|
||
הי
-------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2024, 18:44 PM
|
||
היי
משעמם לייייייייייי -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2024, 19:36 PM
|
||
גם ליייייי
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |