![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (72) « ראשון ... 65 66 [67] 68 69 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 29 2024, 14:53 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מציאותי בלי נטע ויהודה הקבוצה הזאת נטושה זו המציאות -------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 29 2024, 20:33 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
מאושר
מצא את התמונה|פעילות תלת שלבית שלום לכולם!אז ממזמן לא הייתה כאן פעילות אז הנה יש אחת כזאת! אתם בטח שואלים מהי, תכף אסביר מה הפעילות אבל כפי שאתם יכולים לנחש היא קשורה ללמצוא תמונה כפי שמראה הכותרת . אוקיי... לא מעניין אתכם מה הפעילות? עדיין אסביר ![]() טופס:
-------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
![]() [color=red]ליאור|16|גריפנדור[/SIZE] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 30 2024, 22:47 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2024, 20:43 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
תעשו ת'פעילות
-------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
![]() [color=red]ליאור|16|גריפנדור[/SIZE] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2024, 20:49 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן להשתתף כולםםםם
-------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2024, 12:57 PM
|
||
ממצב
-------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 5 2024, 06:36 AM
|
||
בוקר טובבבבבב
חברים תשתתפו בפעילות של ליאור!! -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 5 2024, 08:26 AM
|
||||
איו לי כוחחחחחחח וזה לא נ״ב אז... -------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 5 2024, 08:45 AM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
וואו הרבה זמן לא הייתי בפורום הזה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 5 2024, 09:14 AM
|
||||
אוניסף -------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 5 2024, 09:27 AM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נטע -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 5 2024, 09:30 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אופס חשבתי שזה הנוד
הודעה זו נערכה ע"י Strange The Dreamer ב Jul 5 2024, 12:07 PM -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 5 2024, 13:57 PM
|
||||
חחחח בכל מקרה תצנזרי זה ספאם היי אוניסףףףףףףף באמת מלא זמן לא היית פה נחמד שחזר להיות פעיל פה (בערך...) -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 5 2024, 17:59 PM
|
||
הי
-------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 5 2024, 18:41 PM
|
||||
אוניסף -------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |