![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (68) « ראשון ... 66 67 [68] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 14:44 PM
|
||||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא יהיה אף אחד מהם. נניח שהנסתרים יתנו לסופי להצטרף אליהם- הנחה לא סבירה, בהתחשב בכמות הפעמים שפגעו בה, ולא עשו מאמץ לגייס אותה, ובנוסף, היא גם מאוד צעירה- אתה באמת חושב שהיא לא תסבול? העונשים של הנסתרים איומים- אלוואר עשה טעות אחת בזיהוי סופי בת החמש, ובראנט כלא אותו בחדר בוער במשך יום שלם. הוא היה מת אם הוא לא ידע לווסת את טמפרטורת חום הגוף. שלא לדבר על איך ילדה בת 14 תסתדר אצל הנסתרים? בלי אוכל נורמלי, בלי תנאי חיים הגיוניים, בלי משפחה או חברים, ועם מצפון שיידפק. אם היא הייתה מצטרפת לנסתרים, לא רק שהיא הייתה סובלת, יכול להיות שהיא גם לא הייתה שורדת. וכן גם יש את הקטע שאם היא הייתה מצטרפת לנסתרים הם ינצחו כי יש לה את הכוח להביס את כל המועצה. עכשיו בלי קשר לדיון: די לשנאה על סופי!! אני רואה יותר מדי אנשים שונאים אותה וזה באמת מעצבן אותי, תפסיקו להגיד שהיא ״ילדותית מדי״ או ״רגשנית מדי״ היא בת 14! היא גם לא מרי סו, הסביבה ממש לא מתייחסת אליה כמושלמת, היא מתייחסת אליה נורא ואיום ולא קשה לראות את זה😭 -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 20:06 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כולנו צריכים לבחור בחירות קשות. לחלקנו הם יותר קשות, ולחלקנו פחות.
אבל לדמות שלה יש וייבים מעצבנים, מה לעשות. -------------------- [ALIGN=Center]❄ נריה❄ 14❄ טולקין ❄ TGAMM ❄נווד אוויר
האם לא שמעתם על המשוגע ההוא, שבוקר בהיר אחר הדליק פנס, רץ אל השוק וצעק בלי הרף: "אני מחפש את אלוהים! אני מחפש את אלוהים!" - מאחר שבאותה שעה דווקא נאספו שם רבים מהללו שאינם מאמינים באלוהים, עורר האיש צחוק גדול. האם הלך לאיבוד? שאל אחר מהם. ואולי תעה בדרך כילד? שאל אחר. [...] "היכן נעלם אלוהים" קרא המשוגע, "אני אגיד לכם היכן. אנחנו הרגנו אותו - אתם ואני! כולנו רוצחיו! אבל איך עשינו זאת? איך הצלחנו לשתות את הים עד תומו? מה המעשה אשר עשינו כאשר התרנו את הארץ הזאת משמשה? האין אנו צונחים מטה מטה ואחורה והצידה ולפנים - לכל עבר? היש עדיין למעלה ולמטה? האם לא נהיה קר יותר? האין יורד הלילה כל הזמן - עוד ועוד לילה? האין צורך להדליק פנסים לפני הצהרים? האם עדיין איננו שומעים כלל את שאון הקברנים הקוברים את אלוהים? האם עדיין איננו מריחים כלל את הריקבון האלוהי? - גם אלים נרקבים! אלוהים מת! אלוהים יישאר מת! ואנחנו הרגנו אותו!" -משל האיש המשוגע, המדע העליז, פרידריך ניטשה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 15 2025, 23:39 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הקפצה!
המשפחה הזאת חוזרת להיות פעילה וקיימת! אני מאמין בנוווווווווווו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2025, 12:51 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאמינה בנו גם כן (עבר כמעט שבוע מאז ההודעה שלך אבל אני עדיין מאמינה בנו🫡)
-------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 27 2025, 22:40 PM
|
||||
יאיייי חיכיתי לכם מלא זמן -------------------- [ALIGN=Center]❄ נריה❄ 14❄ טולקין ❄ TGAMM ❄נווד אוויר
האם לא שמעתם על המשוגע ההוא, שבוקר בהיר אחר הדליק פנס, רץ אל השוק וצעק בלי הרף: "אני מחפש את אלוהים! אני מחפש את אלוהים!" - מאחר שבאותה שעה דווקא נאספו שם רבים מהללו שאינם מאמינים באלוהים, עורר האיש צחוק גדול. האם הלך לאיבוד? שאל אחר מהם. ואולי תעה בדרך כילד? שאל אחר. [...] "היכן נעלם אלוהים" קרא המשוגע, "אני אגיד לכם היכן. אנחנו הרגנו אותו - אתם ואני! כולנו רוצחיו! אבל איך עשינו זאת? איך הצלחנו לשתות את הים עד תומו? מה המעשה אשר עשינו כאשר התרנו את הארץ הזאת משמשה? האין אנו צונחים מטה מטה ואחורה והצידה ולפנים - לכל עבר? היש עדיין למעלה ולמטה? האם לא נהיה קר יותר? האין יורד הלילה כל הזמן - עוד ועוד לילה? האין צורך להדליק פנסים לפני הצהרים? האם עדיין איננו שומעים כלל את שאון הקברנים הקוברים את אלוהים? האם עדיין איננו מריחים כלל את הריקבון האלוהי? - גם אלים נרקבים! אלוהים מת! אלוהים יישאר מת! ואנחנו הרגנו אותו!" -משל האיש המשוגע, המדע העליז, פרידריך ניטשה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 28 2025, 09:08 AM
|
||
המקום ליטרלי חי
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 16 2025, 22:14 PM
|
||
לא ממש
-------------------- [ALIGN=Center]❄ נריה❄ 14❄ טולקין ❄ TGAMM ❄נווד אוויר
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |