![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (68) « ראשון ... 24 25 [26] 27 28 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 25 2024, 20:32 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CODEשם+כינוי: הרמיוני ג'ין גרינג'ר-וויזלי
האלף שאני רוצה להיות: רוי האם אני מבטיח.ה להיות פעיל.ה: כניראה הערות/הארות/סוקיף: -------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 25 2024, 22:26 PM
|
||||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רשום @הרמיוני ג'ין גרינג'ר-וויזלי, רוי כבר תפוס על ידי יהודה, פשוט שכחתי להוסיף אותו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 25 2024, 22:38 PM
|
||||
בדיקת נוכחות אפריל-מאי 2024 היי אלפים! אז כמו בפעם הקודמת תתקיים בדיקת נוכחות, כל אחד שפעיל במשפחה יגיב הודעה עם הטופס למטה (מלא כמובן), הבדיקה תסתיים ב6 במאי, כלומר עוד שמונה ימים, כל משתמש שיגיב יקבל את הסימן & ליד השם שלו בהודעה הראשית, בסוף הבדיקה כל המשתמשים שהגיבו יזכו בנקודה לבנק האלפים ואלו שלא יקבלו הודעה פרטית, אחרי כיומיים נוספים כל המשתמשים שלא הגיבו ייצאו מהקבוצה. מטרת הבדיקה היא לפנות מקום במשפחה ולראות על איפה ועל כמה משתמשים היא עומדת.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 25 2024, 22:41 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+שם אלף בקבוצה: אני לא זוכרתת רגע אני בודקת
הרמי+ דלה אינכם כתובים כחלק מהמשפחה בהודעה הראשית? כתבו כאן: כתובה גם כתובה רמת הפעילות שלי בקבוצה (מ1-10): אנאערף תגידו אתם נגיד 7-8 הערות/הארות/הצעות: מה קורההה האמת שמזמן לא הגבתי כאן כאילו מה זה מזמן לא זוכרת מה זה משנה מה קורה אלפיםםם -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 25 2024, 22:45 PM
|
||
יופייי
ראשונהה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 25 2024, 23:04 PM
|
||
אשריי!!
-------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 25 2024, 23:07 PM
|
||
אשרייך!
|
|
פורסם ב: Apr 25 2024, 23:16 PM
|
||
נכוןן
-------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2024, 13:39 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+שם אלף בקבוצה: במידה ואין שם אלף כתוב שם פרטי בלבד. נריה, גת'ן
אינכם כתובים כחלק מהמשפחה בהודעה הראשית? כתבו כאן: אני כתוב שם רמת הפעילות שלי בקבוצה (מ1-10): 6+ הערות/הארות/הצעות: -------------------- [ALIGN=Center]❄ נריה❄ 14❄ טולקין ❄ TGAMM ❄נווד אוויר
האם לא שמעתם על המשוגע ההוא, שבוקר בהיר אחר הדליק פנס, רץ אל השוק וצעק בלי הרף: "אני מחפש את אלוהים! אני מחפש את אלוהים!" - מאחר שבאותה שעה דווקא נאספו שם רבים מהללו שאינם מאמינים באלוהים, עורר האיש צחוק גדול. האם הלך לאיבוד? שאל אחר מהם. ואולי תעה בדרך כילד? שאל אחר. [...] "היכן נעלם אלוהים" קרא המשוגע, "אני אגיד לכם היכן. אנחנו הרגנו אותו - אתם ואני! כולנו רוצחיו! אבל איך עשינו זאת? איך הצלחנו לשתות את הים עד תומו? מה המעשה אשר עשינו כאשר התרנו את הארץ הזאת משמשה? האין אנו צונחים מטה מטה ואחורה והצידה ולפנים - לכל עבר? היש עדיין למעלה ולמטה? האם לא נהיה קר יותר? האין יורד הלילה כל הזמן - עוד ועוד לילה? האין צורך להדליק פנסים לפני הצהרים? האם עדיין איננו שומעים כלל את שאון הקברנים הקוברים את אלוהים? האם עדיין איננו מריחים כלל את הריקבון האלוהי? - גם אלים נרקבים! אלוהים מת! אלוהים יישאר מת! ואנחנו הרגנו אותו!" -משל האיש המשוגע, המדע העליז, פרידריך ניטשה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2024, 21:19 PM
|
||
יאיי
|
|
פורסם ב: Apr 27 2024, 18:13 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[B]שם+שם אלף בקבוצה: ארין, פינטאן
[B]אינכם כתובים כחלק מהמשפחה בהודעה הראשית? כתבו כאן:אני רשומה. [B]רמת הפעילות שלי בקבוצה 6+ (היצתרפתי שילשום..) [B]הערות/הארות/הצעות: .... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 27 2024, 21:05 PM
|
||
שבועטובבבבבבב
|
|
פורסם ב: Apr 27 2024, 21:24 PM
|
||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://chat.whatsapp.com/DikUugTngQvLtTe1rwmQOl
למי שיש ווצאפ ומתעניין בכתיבה יוצרת -------------------- תהילה | 15 | דתיה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 27 2024, 21:44 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בושה
-------------------- [ALIGN=Center]❄ נריה❄ 14❄ טולקין ❄ TGAMM ❄נווד אוויר
האם לא שמעתם על המשוגע ההוא, שבוקר בהיר אחר הדליק פנס, רץ אל השוק וצעק בלי הרף: "אני מחפש את אלוהים! אני מחפש את אלוהים!" - מאחר שבאותה שעה דווקא נאספו שם רבים מהללו שאינם מאמינים באלוהים, עורר האיש צחוק גדול. האם הלך לאיבוד? שאל אחר מהם. ואולי תעה בדרך כילד? שאל אחר. [...] "היכן נעלם אלוהים" קרא המשוגע, "אני אגיד לכם היכן. אנחנו הרגנו אותו - אתם ואני! כולנו רוצחיו! אבל איך עשינו זאת? איך הצלחנו לשתות את הים עד תומו? מה המעשה אשר עשינו כאשר התרנו את הארץ הזאת משמשה? האין אנו צונחים מטה מטה ואחורה והצידה ולפנים - לכל עבר? היש עדיין למעלה ולמטה? האם לא נהיה קר יותר? האין יורד הלילה כל הזמן - עוד ועוד לילה? האין צורך להדליק פנסים לפני הצהרים? האם עדיין איננו שומעים כלל את שאון הקברנים הקוברים את אלוהים? האם עדיין איננו מריחים כלל את הריקבון האלוהי? - גם אלים נרקבים! אלוהים מת! אלוהים יישאר מת! ואנחנו הרגנו אותו!" -משל האיש המשוגע, המדע העליז, פרידריך ניטשה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 28 2024, 10:22 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |