![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (68) « ראשון ... 54 55 [56] 57 58 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 7 2024, 23:13 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מיכל עוד פה?
-------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2024, 23:36 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדכון || עיכוב בהוצאת הספר התשיעי וחצי, unraveled + קטע בונוס שיהיה בספר *העדכון כולל ספויילרים מסומנים לסטארלון הספר התשיעי וחצי בסדרת השומרת מתעכב ובסוף יצא בשלישי בדצמבר, כשלוש שבועות מאוחר יותר ממתי שהוא היה אמור לצאת במקור. הנה מידע על הספר החדש, למקרה שלא שמעתם עליו: הספר התשיעי וחצי בסדרה (כן, 9.5, לא 10) הוכרז בפבואר, ותאריך ההוצאה תוכנן ל12 בנומבר, 2024, אבל היו קצת עיכובים, והוא נדחה ל3 בדצמבר. הספר כולו מנקודת המבט של קיף, ומספר על מסעו בעולם בני האדם, שקורה במקביל לסטאלרלון. יש כמה דברים שאנחנו כבר יודעים שיהיו בספר: 1. השם השני של קיף ייחשף 2. קיף יתחבר עם שועל 3. הספר יכיל דברים חיונים להמשך הסדרה, וחשוב לקרוא אותו לפני הספר העשירי. 4. השורה הראשונה בספר היא ''אוקיי. עכשיו מה?'' (ok. now what?) 5. חלק מהקטעים יתחברו עם קטעים בסטאלרלון (כולל קטע בונוס שממש הוכרז!), אבל רוב הספר חדש לגמרי. הספר ניתן לקניה מוקדמת ממש עכשיו באמזון (ממש כאן). אז במקרה ואתם רוצים לקבל את הספר ממש כשהוא יוצא, ולא לחכות עוד ימים מעבר לזה, זו אחלה אופציה. הספר ניתן לקניה בגרסה רגילה וגם בשתי גרסאות מיוחדות. שתי הגרסאות החדשות נותנות את אותם הבונוסים: מפה של קיף של עולם בני האדם, כולל הערות שלו, חותמת מיוחדת על הכריכה בכתב היד של קיף, ומדבקה שכתוב עליה ''גרסה מיוחדת''. הגרסאות המיוחדות ניתנות למכירה רק כל עוד יש מלאי. ועכשיו, אחרי שסיימנו עם העובדות על הספר, ניגש לסצנת הבונוס. ממש היום שאנון הודיעה על סצנת בונוס מיוחדת שתהיה בכל גרסאות הספרים של unraveled- סצנה מתוך סטאלרלון רק שהיא מנקודת המבט של קיף, והיא משהו שהמון אנשים ביקשו- והיא כוללת נשיקה! אז ככל הנראה, אנחנו מקבלים את נקודת המבט של קיף לנשיקה שלו עם סופי! מוזמנים להגיב את דעתכם על החדשות! -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2024, 23:54 PM
|
||||
ואאאאאאאאההההההה אני בריגושיםםםםם ![]() ![]() ![]() ואחותי בדיוק נכנסה לי לחדר ולא הבינה למה אני מחייכת -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2024, 23:57 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כע
אני פה -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 8 2024, 00:02 AM
|
||
יופי
איך היה באיסוף כספים? -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Aug 8 2024, 15:41 PM
|
||
כיףף
-------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 8 2024, 18:04 PM
|
||
היי
|
|
פורסם ב: Aug 8 2024, 20:38 PM
|
||
יושש
-------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 8 2024, 22:59 PM
|
||
די עם ה 'יוש' וה'מוש'
מה את אוריה? חחח -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Aug 9 2024, 17:31 PM
|
||
אי אי
לא לקלל -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2024, 17:33 PM
|
||
חח שכחתי שאוריה זה קללה
מתנצלת -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Aug 9 2024, 17:34 PM
|
||
חח
|
|
פורסם ב: Aug 9 2024, 17:37 PM
|
||
מה קורה חוץ מזה?
|
|
פורסם ב: Aug 9 2024, 17:38 PM
|
||
כלום
|
|
פורסם ב: Aug 9 2024, 17:40 PM
|
||
מה רצית כשהתקשרת?
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |