![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (68) « ראשון ... 60 61 [62] 63 64 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 25 2024, 00:40 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה? מה את מבינה בכלל את אפילו לא קראת את זה! -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 25 2024, 00:42 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמעתי מספיק על שהה
-------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 25 2024, 00:46 AM
|
||
חצופה
את לא מעריכה מספיר -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 25 2024, 00:47 AM
|
||
חח
-------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 25 2024, 12:52 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רק שתדעו.
סופי היא מדהימה ואני מאמינה בעליונות של סופי🛐 עשיתי רשימה של כל מה שהיא עברה וזה הרבה יותר מדי ארוך😭 -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 25 2024, 19:08 PM
|
||
סופי קצת חיה בסרט
|
|
פורסם ב: Aug 26 2024, 10:21 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ממש לא אוהב את סופי
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 26 2024, 12:34 PM
|
||
אחותי עכשיו באה אלי
"את מכירה את תם משהה?" ואני כזה "שמעתי עליו" ואז היא מראה לי קצווה מהשער שלה שהיא צבעה ללבן -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 26 2024, 23:26 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טאם 😍😍
מי יסכול אותי אם אני אגיד שהוא וקיף הם השיפ שלי משהה כרגע? -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 26 2024, 23:33 PM
|
||||
![]() אני כל-כך מקנאה בה כרגע @נועה אני חייבת להגיד את גאון. ואני ממש לא אסקול אותך ופוצצת לי תמוח הרגע, אז אני אחזור יותר מאוחר, אחרי שאני אתאושש -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|||
|
פורסם ב: Aug 26 2024, 23:34 PM
|
||||
יאאאא את אוהבת את קאם??? -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 26 2024, 23:35 PM
|
||||
אני מאוהבת בטאםם כאילו, אני מאוהבת בקיף אבל טאם במקום השני -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|||
|
פורסם ב: Aug 27 2024, 00:16 AM
|
||||
אני מאוהבת בטאם במקום הראשון😍 קאם במקום השני🥹💕 ואחר כך קיף 😉 -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 27 2024, 00:17 AM
|
||||
חח אוקיי מסכימה -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|||
|
פורסם ב: Aug 27 2024, 01:03 AM
|
||||
יאוו חשבתי שכולם ימשיכו עם סוקיף לנצח מתברר שלא 😍😍 -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |