![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (4) « ראשון ... 2 3 [4] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 30 2024, 18:39 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"סלווין!!!!!!!!!!!!" קראתי בבהלה כשהיצור עשוי העלים נכרך סביב גופי ללא שום כוונה גלויה לשחרר. "אני לא שומעת אותך!" צעקתי בהיסטריה כששמעתי את קולה העמום, מתפתלת בניסיון להשתחרר מהאחיזה ההולכת ומתהדקת שחנקה אותי. ליבי פעם בחזקה וראשי הלם מרוב הלחץ והבהלה שתקפו אותי. המרחק מסלווין רק הגביר את התחושה הנוראה והעובדה שכנראה אמות בקרוב התחילה להזדחל אל מוחי.
-------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 30 2024, 20:41 PM
|
||
הנחתי יד על חזי, מתקשה מעט להסדיר את הנשימה שלי - אחרי שכמעט נפלתי אל מותי נראה לי לגיטימי להזדקק לרגע מנוחה. נשענתי כנגד הסלע המוצק, עוצמת עיניים. מקור אור הבהב בזווית עיניי והפריע לי, אז נאלצתי להסתכל סביב בזעף. כשהבטתי למעלה לא ראיתי את קאיה מרחפת אל הקרקעית כמו שרוח הטבע עזר לי - משונה. אולי הוא צריך לשחרר את היד שלה קודם. "קאיה?" קראתי, ולאחר רגע של היסוס הוספתי: "רוח? הכל בסדר?"
לא נשמעה תשובה מעליי, אבל הקיר עליו נשענתי זע ומתוכו בקע גוש סלעים שנראה כאילו הוא מנסה להיעמד. זוג אבני חן ירוקות היה מקובע בסלע העליון, כמו זוג עיניים. רוח טבע נוספת, בוחנת אותי במבטה. -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 31 2024, 19:01 PM
|
||
תנועות ידי הלכו וגברו, חופרות בקרקע ומנסות להחלץ. בקושי הצלחתי לנשום מהלחץ שיצר היצור על ביטני, ונשימותי נעשו רועשות מרגע לרגע. לפתע יד חמימה אחזה בידי מעל לפני האדמה. "הצילו!!!!" צעקתי, מקווה שמי שזה לא יהיה שם למעלה הגיעה כדי לחלץ אותי, אך הכאב המוחץ והנוזל החם שפרץ לפתע מידי הוכיח אחרת. "סלווין! מישהו תוקף אותי מלמעלה!" צרחתי את נשמתי ביאוש.
-------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 3 2024, 21:41 PM
|
||
צעקתה של קאיה הגיע לאוזניי הפעם, מעבירה בי צמרמורת. "תקשיב," פניתי לרוח, תחינה בקולי. "אני לא מבינה למה נגליתם בפנינו, ואני לא יודעת מה אתם רוצים, אבל חברה שלי שם למעלה והיא בסכנה אז אני צריכה להגיע אליה, כמה שיותר מהר! בבקשה!"
הרוח חרק באבניו, צליל שבבירור היה רטינה, אבל לא זז ממקומו. "בסדר," נשפתי בכעס. "כרצונך." שלפתי מהתרמיל את המאחזים, צמד מכשירים חדים שבעזרתו יכולנו לטפס בקלות, ותקעתי אחד בכוח בסלע. ואת השני, קצת מעליו. הנחתי רגל בשקע בקיר. אחת, שתיים, אחיזה לרגל. "אני באה, קאיה!" קראתי. -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
|
|
פורסם ב: Jun 12 2024, 08:45 AM
|
||
הכאב החודר מידי גלש בגלים אל שאר גופי, צמרמורת עוברת בי. "סלווין..." אמרתי בחולשה, מפסיקה להיאבק ברוח. בעודי מאבדת דם ונחנקת מהרוח, הורדתי בעזרת ידי את השרשרת שענדתי וזרקתי אותה אל התהום. "תודה" מלמלתי הכי חזק שיכלתי והתעלפתי.
|
|
פורסם ב: Jun 13 2024, 09:05 AM
|
||
משהו נוצץ צנח לעברי מראש המערה. ניתקתי יד אחת מקיר הסלע וחטפתי אותו מהאוויר. לא הספקתי להסתכל מה הוא כשקאיה צנחה בעקבותיו. "קאיה!" קראתי, הודפת את עצמי מהקיר ועוטפת אותה בגופי כדי לגונן עליה. לא הספקתי לטפס הרבה, קיוויתי שאני לא אפצע משמעותית מהנפילה ושהגוף שלי יירכך את הנזק שנפילה מגובה כזה עלולה לגרום לקאיה. כאב חד התפשט בכל גופי כשנחתנו בחבטה וערבוביית גפיים על הקרקע.
-------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
|
|
פורסם ב: Jun 13 2024, 14:57 PM
|
||
"סלווין!" התעוררתי בצעקה והבטתי סביבי. נראה היה שלא עבר הרבה זמן בגלל כמות האור שחדרה מבעד לחור הקטן שבמעלה הבור.הבטתי סביבי בטשטוש ולבסוף מבטי התמקדת בידי. הן היו ספוגות בדם וכיסו אותן עשרות חתכים עמוקים שנטפו נוזל חם. "סלווין? את בסדר?" שאלתי וחיפשתי אותה באפלה, וכשאיתרתי אותה לבסוף היא ישבה על הקרקע וחקרה את השרשרת שלי.
|
|
פורסם ב: Jun 14 2024, 22:10 PM
|
||
מוקדם יותר, כשתפסתי את קאיה באמצע הנפילה, הרגשתי איך הגוף שלי... מועצם. הראייה שלי התחדדה, הפכתי חזקה יותר ובבירור גם החוסן הגופני שלי השתפר, אחרת היו לי כמה צלעות שבורות. עכשיו הסתכלתי על התכשיט - ליתר דיוק על ההשתקפות שלי בו - וראיתי שהעיניים שלי שינו את צבען לצהוב. "קאיה," מלמלתי. העברתי את הלשון על השיניים והרגשתי שהן חדות מהרגיל. "אני חושבת שהשרשרת שלך עושה לי משהו..."
-------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |