![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 73 74 [75] 76 77 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 16:29 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה וואו. אני מנסה לעשות כל ערב בערך עשר דקות מדיטציה, זה גם טוב לשינה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 16:31 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוףף
אין לי כחח -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 16:32 PM
|
||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
?
כן זה נהדר אני נרדמת קבוע עם מדיטציה בטלוויזיה השינה שלי יותר יעילה ככה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 16:33 PM
|
||||
כריס רק עכשיו ראיתי! מזל טוב!!! בטלווזיה? אור כחול דווקא מזיק לשינה, אבל אם זה מה שעוזר לך מעולה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 16:34 PM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירררר תזכרי שאת שווהההההההה תמצאי את התשובההה בתוך ליבך תוך ליבך בךךךךךךךךךךךךך -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
הרמי תשלחי לי כבר אני רוצה לגמור עם זה עד חמששש
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תשירי שירים שיוכלו להשלים אותך לא שירים שאףאחד לא מכיר -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 16:35 PM
|
||||
מה שלחתיי לא נשלח?? אוישש שלחתי למישהו אחרר?? -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 16:36 PM
|
||||
![]() -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 16:36 PM
|
||||
חחח בהתחלה חשבתי שהשלמת אותי😂😂 די זה שיר יפה ![]() ![]() בשבילך פיירררררררררר פיירררררררררר או או או פייררררררררררר יס יס פיירררררררר ככה זה הולך? -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 16:37 PM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה שמעי פאדיחות אני עוד רגע בת 26 ואני מפחדת לישון בחושך בלי אור אני לא נרדמת אז להירדם בזמן מדיטציה זה נהדר -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 16:39 PM
|
||||
חיח לא אבל שיר אחר אמממ איימ סו סינק זיס פייק לאבבב פייק לאבבבבבב פייק לאבבבבבבבב איימ סו סורי באט איץ פייק לאבבבבב פייק לאבבבב פייק לאבבבבב -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 16:41 PM
|
||||
אמ לא שיר אחר :מחפשת באינטרנט: באטרר באטרררר אווווו נווווו באטרררררררררר אי פיל לייק באטרררר באטר איז נמססס אנד אי נמס פרום מי לובבב באטררר ככה? -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 16:42 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 16:43 PM
|
||
התייאשתי מכו
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |