![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 74 75 [76] 77 78 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 16:46 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לקחת קשה
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 16:47 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אוי. וואי אני בדיוק ההפך, אני חייבת שאני אראה אותו דבר כשאני סוגרת עניים ופותחת (כאילו אותו שחור), האור ממש מפריע לי. להירדם בזמן מדיטציה זה מעולה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 16:49 PM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואת לא מפחדת מהחושך? *חוששת* -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
טוב הרמי יש לי כמה דברים להגיד לך על המצע אבל אני אעשה את זה בזמן שאשלח לך את כל מה שאני רוצה לשלוח על פעילויות עתידות וכו' (וזה ארוך, תתכונני. כאילו התפרצת באמצע ספיישל אז ברור שזה ארוך.)
ובנימה זאת- יש מנהלתתתתתת -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הללויה
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 16:52 PM
|
||||
למען האמת, לא. אחותי פוחדת אז אני לא סוגרת בזמן שהיא ערה (אבל אני הולכת לישון הרבה אחריה וקמה הרבה לפניה.) אבל מבחינתי זה לא מפחיד. מחבלים יכולים לבוא גם באור, וגם ג'וקים, ואם יקרה משהו הפלאפון לעדי להאיר לי והקב"ה איתי יותר מהפלאפון. ובאופן כללי- הפחד מחושך זה הפחד מאי וודאות, הפחדים שלי מאוד וודאיים. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 16:52 PM
|
||||
כןןןן שניה מפרסמת באשכול רשמי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 16:54 PM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחחחחחחחחחחח אמאלה הפחדת אותי אני יודעת שהמצע הזה ממש ממש גרוע😂😂 ותסתכלי גם במייל ![]() -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 16:55 PM
|
||||
אע אני לא אבין אותך בחיים אני חייבת תאורה כלשהי כדי לישון אלא אם כן מישהו ישן איתי באותו חדר ואז אני מרגישה מוגנת -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 16:56 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף אין לי כח לבת מצווותתת
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 16:57 PM
|
||||
עוד מעט נגמר זאת תקופה כזאת -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 16:58 PM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מההה אמאלה הלוואי עלי לחזור לתקופה של הבתמצוותת ![]() -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 16:58 PM
|
||
טוב התייאשתי
אני אעשה עוד מדיטציה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 17:05 PM
|
||||
את לא חייבת להבין, יש לנו פחדים שונים, הגיוני. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 17:06 PM
|
||||
כן אני האמת לא נרדמת אם יש חושך בחוץ אני נרדמת רק כשעולה השמש -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |