![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 75 76 [77] 78 79 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 17:06 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הכל טוב, לא לדאוג. אממ כן, אבל זה כי דחית לרגע האחרון. טוב גמרתי הכל להיום מלבד לשלוח להרמי הודעה אז אני אלך ואחזור בסביבות שבע, שבע וחצי, לעשות זאת. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 17:07 PM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח פדחיות😂😂 לא נורא טוב גם אני הולכתת ביושש -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 17:07 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אוהבת את יוטיוב
לפעמים -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 17:12 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני פתחתי יוטיוב מיוזק, לא הפרימיום אבל זה מאוד נוח ופרקטי.
ורק בגלל שאני לא רוצה להוריד ספוטיפיי למחשב (כי הוא לא שלי אלא של אבא שלי) וכי יש לי חסימה שאמורה לאפשר הורדת ספוטיפיי ואצלי ספציפית היא לא. אוף. אבל הוא באמת מעולה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 17:14 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חבל מאוד
לפעמים יוטיוב נחמד ושם לך שירים מעולים ששכחת שהם קיימים ולפעמים הוא שם לך את חיים שלי של זהבה בן ואת בוכה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 17:31 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היה לי 2 בת מצווות השבוע ויהיה לי עוד אחת היום 3 בת מצווות בשבועע זה קשה!! ושלושתם של חברות טובות שלי לא הבאתי מתנה כי אין לי רעיונותתתתתתתתתתת -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 17:33 PM
|
||
בהצלחה
אני רוצה הקדשה!!!! -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 17:35 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלט שאת מנהלת פורום,כריס!
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 17:37 PM
|
||
תודה
בואי תחפרי פה אני רוצה הקדשה חדשה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 17:39 PM
|
||
סבבה
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 17:41 PM
|
||
:{ -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 17:43 PM
|
||
יש פה 2 חפרניות יפה עכשיו עזרה
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 17:45 PM
|
||
מה?
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 17:48 PM
|
||
אני רוצה לעקוף את יסמין
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 17:51 PM
|
||
בלי להעליב כמובן,אבל הסיכוי די נמוך שתעקפי אותה
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |