![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 12 13 [14] 15 16 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 2 2024, 18:59 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מרגיש כבשה בין זאבים
-------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 2 2024, 19:00 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה זאבים
אריות🦁🦁 -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 2 2024, 19:00 PM
|
||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כפרה עלינו סלית' תמיד בראש
לך על זה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Apr 2 2024, 19:01 PM
|
||||
יש לי סיכוי אם אני לא שם פעילויות? -------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 2 2024, 19:01 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בגלגול אחר הייתי בכלל ברייבנקלו🟦
יהודה כן (יהדוה נכון? -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 2 2024, 19:02 PM
|
||||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את וליה היחידות באמת.. זה נורא עצוב.. אמיר ממש כיף איתו אבל אני מרגישה איתו כאילו אני בת מאכזבת (מוכר לי יוצתר מדי..) ויהודה אוכל לעזור לך בעזרה למפים למישהו יש רעיון לשם משתמש כי מסתבר שיש משתמש שקוראים לו זרובבלץ.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
כן כחול! 🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵 -------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 2 2024, 19:03 PM
|
||||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אותו דבר ויהודה נובים זה הדבר ההכי טוב שיש הם הכי נלהבים ורוצים להיראות כאילו הם לא נובים (לא שאנהי לא נובית.. כן? אבל אני מנופנפת בזה בגאון) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 2 2024, 19:03 PM
|
||
אני בכל גלגול אהיה סלית'רין
כמו שבכל גלגול אהיה כשפית אש אני נועדתי להיות בצד של הנבלים -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 2 2024, 19:04 PM
|
||||
כן אני אשמח לעזרה תודה. -------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 2 2024, 19:04 PM
|
||
טוב לילט וזהו
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 2 2024, 19:05 PM
|
||||
כל הכבוד יהודה@ תגיד מתי אתה צריך עזרה לרעיון למפים.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 2 2024, 19:06 PM
|
||
השם שלכם ושם המשתמש שלכם.
הוותק שלכם באתר. מספר ההודעות שלכם וקישור לפרופיל שלכם. מה המטרות שלכם לבית, אילו פעילויות תפעילו, כיצד תובילו את רייבנקלו לניצחון? סיבה להגשת המצע, ולמה דווקא אתם ראויים להיות ראש/מדריך הבית. זה מה שאני צריך לעשות תוך חמישה ימים. -------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 2 2024, 19:13 PM
|
||||
יא זה נשמע סופר קל.. ואוו באלי לשלוח גם.. כשאהיה לי כוח.. אבל אני ארצה להיות מדריכה... הסעיף הראשון+השני והשלישי תסתדר מה המטרות כבר כתבת? פעיליות תעשה למשל להרים את המורל\כשיש חג או משהו כזה לעשות גם מפ קשור לעשות אתגרים למשל על נב וכל זה סיבה להגשת המצע כי.... ואת זה זה עצמך לא? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |