![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 15 16 [17] 18 19 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 13:24 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גרובר חמוד
אבל בשבילי תמיד קליפסו וקלאריס אבל קליפסו יותר -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 13:24 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן גם קלאריס.
-------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 13:25 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קלאריס וקליפסו הן אהבות חיי 🫶
פרנק והייזל הזוג הכי יפה בעולם כפרה עליהם -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 13:26 PM
|
||||
יותר פרסבת' -------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 13:27 PM
|
||
חמודים
אבל פרייזל הם התינוקות שלי מאוהבת -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 13:28 PM
|
||||
נע...... פרסבת' לנצח! -------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 13:32 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עשיתי לכולם בול כמו צד -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 13:34 PM
|
||||
לא הבנתי... -------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 13:50 PM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל כאילו אוניסף זה אכזרי!!!!!!!!! ![]() ![]() -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 13:59 PM
|
||||
יופי ואז כל הפעילים יהיו רק בקבוצה אחת -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 14:15 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כריססס
לא היית כאן מלא זמן! או שאני לא הייתי... בכל מקרה- צריך עוד שני אנשים בלבד. אני עובדת על זה. אם יסגר נקים מחדש בקלות! נכון אוניסף? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 14:16 PM
|
||||
את לא היית, חיים שלי חחח יאללה קטן עלינו! גם אם שאר הקבוצות ייסגרו יש כמה מהקבוצה של ליה שפעילים ויצטרפו אלינו -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 14:27 PM
|
||||
יש בזה משהו.. ממש קטן עלינו! וזה מעולה. כל עוד יש עוד שניים שיגיבו או עשר שירשמו בהרשמה המחודשת, ויש על בטוח, אז יש צ"ד! וכמו שכבר אמרתי, הקבוצות הטובות ביותר עשו הרשמות מחודשות. (אני לא אומרת שזה מה שאני רוצה אבל...) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 14:30 PM
|
||
https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...iew=getlastpost
מישהו רוצה לתבבני? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 14:32 PM
|
||||
אנחנו נצליח אם תרצי אני אוכל לעזור לך בניהול ניהלתי בעבר 2 קבוצות -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |