![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 17 18 [19] 20 21 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 15:37 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כאילועשו פעילוית יצירתיים ומנוסחים טוב ואני אאשר. ברגע שזה לא טוב, זה לא.מאושר אבל אני כן יודעת כמה אתם תיהיו טובים בניהול. אז יש לכם כמה נקודות. אם לא הייתי מכירה אתכם ולא יודעת שאתם טובים בלנהל. אני לא הייתי מאשרת ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 15:38 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוניסף אני יכולה להגיב בשמה?? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 15:41 PM
|
||||
עוד ניסוחים לספישל זה טוב? צריך שני ניסוחים בלבד על פי החוקים. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 15:41 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוניספפפפ תענה לייייי
@יעלשרה הדיליי >< -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 15:42 PM
|
||
אני הייתי באמצע!
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
וואי הסגול של אוניסף ממש מוזר לי.
ממתי נכנס סגול לקבוצה? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התייאשתי מכם
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 15:43 PM
|
||||
לאא הדיליי בהקדשה שלי -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
ממנו?
מה פתאום? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אוהבת את החתימות שלכם, רק שתדעו
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
אהה אופס. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 15:44 PM
|
||
גוש קטיף 🧡🧡🧡🧡
|
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 15:45 PM
|
||||
כן! וואי איך אוניספ אוהב ללכת בדיוק כשצריכים אותו -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 15:46 PM
|
||
כן כמובן.
אנחנו קבוצה ערכית. טוב, אני הולכת לאכול צהריים ואנענה לתשובות של אוניסף בדיליי. בי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 15:47 PM
|
||
אני מתפקדת של עוצמה יהודית
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |