![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 18 19 [20] 21 22 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 15:47 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוך ביי
-------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 15:47 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גאווה להיות מתפקדת של עוצמה יהודית
אני בקשר טוב עם בן גביר -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 15:50 PM
|
||
את בקשר איתו?
-------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 15:51 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בהחלט
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 15:53 PM
|
||
מע
קשר קשר? מכירה אותו אישית? -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 15:54 PM
|
||
כן
היו לנו הרבה שיחות כשביקשתי להוציא רישיון נשק ובן דוד שלי מקורב לברוך מרזל -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 15:57 PM
|
||
><
ההרגשה שלי שהם אנשים ככ גבוהים בדרגות שלהם עד שמוזר למצוא אנשם שבאמת מכירים אותם -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 15:59 PM
|
||
חחחחחחחח
יש לי את המספר של ביבי אם את רוצה אני פוליטיקאית אז יכולה לארגן לך מספרים בכיף -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 16:04 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יוו קול.
נראלי שמה שאני רוצה להגיד לביבי זה דווקא כמה אני מעריכה אותו למרות שלא בהכל אני מסכימה אבל לא מתפקידי להטיף לו, יש מספיק כאלה. להיות ראש ממשלה של מדינה מתוסבכת כמו שלנו זה קשה. ועוד יותר קשה כשיש כל כך הרבה ביקורת. הוא משקיע את כל חייו ונשמתו למען מדינה שלא כל כך מוקירה לו תודה. מזכיר קצת הורים. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 16:05 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לנו פוליטיקאית בקבוצה. יואו.
בת כמה את אמלה? חברה שלי בירכה אותי היום וזה התגשם! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 16:06 PM
|
||
לגמרי
אני חושבת שהוא דיי שמאלני אבל מעריכה כל הפרסומות בטלוויזיה של "אתה אשם" עושים לי עצבים די כמה אפשר להשפיל אותכבר מעל 10 שנים רק מחפשים אותו -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 16:09 PM
|
||
פוליטיקה
![]() גם אני קצת מעוצבנת מכל ה''אתה הראש אתה האשם'' ופעם לא חשבתי שהוא אשם אבל עכשיו אני מבולבלת רצח כי שתי דעות שונות הסבירו לי למה הוא אשם ולמה לא והן ככ צודקות וזה מה זה מבלבל -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 16:11 PM
|
||
הוא לא אשם
כבר שנים צועקים השמאלים "רק לא ביבי" אז מחפשם אותו האשמה היא על הצבא -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 16:11 PM
|
||
איך הצבא אשם?
הצבא ממלא פקודות -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 16:12 PM
|
||
מפקדים שהשתיקו תצפיתניות, זה מה שקרה
הצמרת הצבאית אשמה לא ביבי -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |