![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 19 20 [21] 22 23 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 16:13 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עוד ניסוחים זה תמיד טוב. מוסיף להבנה. עדיף יותר משניים ולא. אסור לך להגיב במקומה. אם היא לא עילה כנראה שהיא לא מגיבה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 16:14 PM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מיכל חסומה ורוצה להגיב היא קיבלה באן של כמה ימים צריך להתחשב בזה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 16:18 PM
|
||||
אה סבבה אם היא תשלח לי הודעה אני אחשוב גם אותה בספירה . אני לא אסגור את הפורום מיד. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 16:18 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני שולחת לה הפ שתדע את זה
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 16:19 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוניספ בפעילות הזאת שפירסמה מה אני צריכה לעצב?
אע וגם מיכל אמרה לי שהיא שלחה לך הואעה -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 16:19 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
החיילים ממלאים פקודות של המפקדים. המפקדים ממלאים פקודות של המפקדים הבכירים. וכן האלה עד לצמרת הגבוהה. אז כמו שאמרה כריס, לא התצפיתניות אשמות, אלא מי שהתעלם מהן. אני מנסה מאוד לא להתעסק במי אשם כי הרגע זה לא יעזור, אבל לפי דעתי ביב כן נושא במעט מנטל האשמה, מצד שני, הרמטכ"ל בוודאי שנושא יותר ממנו כיוון שמתפקידו לדאוג לעניינים צבאיים שכאלה והוא לא עשה זאת. מדברים כל הזמן על ועדת חקירה ואכן אני לא יכולה להגיד דבר עד שהיא תפרסם תוצאות. הבעיה היא שהיא צריכה להיות לא מוטת פוליטית על מנת להגיע לאמת, וזה יהיה מאוד קשה ונדיר להצליח לעשות כזה דבר, במיוחד שלא כולם רוצים בוועדה לא מוטת. כריס- נכון, כל הזמן מחפשים אותו, מנסים רק להפיל אותו. כל דבר שהם יכולים למצוא הם זורקים עליו. הם לא יכולים להיות צודקים כאשר הם עושים זאת ממניעים פוליטים, הקמפיין הזה הוא פוליטי ושקרי. מה גם, שזה מאוד פוגע באחדות וזה נראה כאילו הם מנסים בכוח לפגוע בה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 16:20 PM
|
||
מוזיקה דתית >>>
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 16:21 PM
|
||||
טוב אני קטינה אז אני לא מבינה בדברים האלה כשאתן אומרות מחפשים אותו מה הכוונה? -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
את צריכה לעצב לוגו למשהו שקשורה לצבע אה נכון. לא הבנתי מזה שהיא רצתה להגיב בבדיקה. סבבה. היא נחשבת. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
כןןן רגע, אם אנחנו 9 רשומים אז.. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 16:22 PM
|
||||
אוי פספסתי את התגובה הזאת טוב בלחפש אותו מתכוונים לזה שמחפשים איך להפיל אותו בפח ולהוציא אותו לא בסדר בעיני כולם -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 16:22 PM
|
||||
אה וואי יש לי משהו אבל אני בספק אם תחשיב וזה קשור לקייפופ D: -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 16:23 PM
|
||
לא יכולה לשמוע ספרדית אוף
|
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 16:25 PM
|
||
וואי זה מזכיר לי.
אני על המחשב>מוזיקה אוניסף, שאלה- אתה יכול לטפל בתיבת הודעות של מנהלי קבוצה? כאילו דיברתי על זה עם אן ולא התקדם. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 16:26 PM
|
||
אני עייפה
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |