![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 20 21 [22] 23 24 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 16:27 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם אני.
אוניסףףף -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב חברה שלי אומרת שהוא אשם אני אנסה להסביר איך היא אמרה היא כאילו אמרה שהוא אשם כי בתקופה שלו החלה המלחמה ואז אמרתי שהוא לא אשם כי הוא לא ידע שהיא עומדת לקרות ואז היא אמרה שזה כמו מישהי שעושה בייביסיטר והילדה שהיא עושה לה נגיד נפצעה קשה אז הבייביסיטר אשמה כי היא לא הייתה אחראית ואז הייתי די חסרת מילים -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כל כך בסטרס שרק שירים מפעם מרגיעים אותי חח
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 16:31 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז נשאר לכם אחד -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
זו אכן הסיבה למה כן יש עליו אשמה. אבל- הדרג הצבאי לא היה יותר אחראי ממנו? זה כמו שתי בנות שאחת עושה בייבסיטר והשניה ניקיון, אז ברור שאם הילדה נפצעת זה אומר ששתיהן לא היו מספיק אחראיות, אבל על מי יש יותר אשמה? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
למחר? אני עובדת על זה קשה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 16:32 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ביבי נקי מכל אשמה ואני לא אחת שיוצאת להגנתו בדרך כלל
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 16:33 PM
|
||
הוכחות אנשים, הוכחות.
מישהו יכול לדבר עם אוניסף? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 16:33 PM
|
||
יהיו הוכחות
אוניסף כאן -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 16:34 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יכול -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 16:34 PM
|
||
אוניסף תגיבי בבקשת ניהול שלי :(
|
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 16:35 PM
|
||
אופס.. קרה לי כמה פעמים שהתבלבלתי.
אוניון. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 16:35 PM
|
||
אני כל כך עייפה שזה פסיכי
טוב להכין אוכל -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 16:37 PM
|
||
שנ"צצ
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2024, 16:39 PM
|
||
איזה שנצ
שנצ ואני קמה באמצע הלילה חחח -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |