![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 1 2024, 15:38 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמובן:)) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 1 2024, 15:38 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממה? -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 1 2024, 15:39 PM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מכולכם מהחיים -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 1 2024, 15:39 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה?
אני פורשת מצ"ד לקצת בשביל להקים קבוצה,אם אקים לא אחזור,אם לא אז אחזור,רק אומרת -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 1 2024, 15:40 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
החיים זה דבר מיאש אבל שורדים קמים ומצליחים. תקווה. בבקשה תקווי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 1 2024, 15:42 PM
|
||||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא נכון! אנחנו גם רוקמים מזימות לנצח באליפות.. לחמ שלנו ליטרלי קוראים תכינו את השיעורים האח("מ)רונים במקצועות! והקודם היה ניראלי ננצח באליפות הבתים או משהו בסגנון אמיר הוא כמו אב לוחץ ואומר לנו להשיג נב כל שניה אבל גם מדברים בעיקרון בכללי ממש כיף שם אבל לרוב חסר לנו אמפתיה.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 1 2024, 15:43 PM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוהווו יאוש מהחיים https://www.youtube.com/watch?v=0kg3CQORz6Y סליחה ענקית שזה אחד מהגרועים אבל זה מה שמצאתי ביוטיוב ![]() -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 1 2024, 15:46 PM
|
||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זה?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 1 2024, 15:48 PM
|
||||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מצטערת, לא יקרה
אסתכל עוד כמה רגעים
למה חסר אמפתיה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Apr 1 2024, 15:49 PM
|
||||
היו פעמים של חוסר אמפצתיה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 1 2024, 15:49 PM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חח זה שיר פשוט https://www.youtube.com/watch?v=IGVhueGdfeI זה יותר חזק כי זה לא רמיקס בלעכס איכס הם הפכו את ואפילו בהסתרה לקפיצי -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 1 2024, 15:51 PM
|
||||
מה מתי -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 1 2024, 15:52 PM
|
||||
הרבה פעמים של אי הבנה.. אבל לא משהו גדול.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 1 2024, 15:55 PM
|
||||
אדאג להסתכל עוד מעט -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 1 2024, 15:56 PM
|
||
למישהו יש סרט מעניין לתת לי?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |