![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 31 32 [33] 34 35 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 4 2024, 17:31 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ביהדות יגידו שאת יהודיה ובנצרות יגידו שאת נוצריה אז... -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 4 2024, 17:32 PM
|
||||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ותהני בחייך אבל אם אני לא טועה זה לא נקרא שאת נוצרייה.. וגם יהודי תמיד ישאר יהודי.. הנשמה שלטו יהודית יא היום עשינו לקראת סוף היום דיון על חרדים.. אני שממשפחה חרדייה ממש נכנסתילדיון בכוח.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 4 2024, 17:32 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן
כל דת מושכת אותי לצד שלה אמא שלי יהודייה ולא משנה מה אני אעשה נחשבת יהודייה ביהדות בנצרות הולכים לפי האבא ואצלי יש לי אבא נוצרי וגם עברתי את הטבילה קיצור אל תתבוללו לטובת הילדים שלכם -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 4 2024, 17:33 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם אי פעם אני יתאהב בנוצרי אני יזכור אותך ויכריח אותו להתגייר ![]() -------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 4 2024, 17:35 PM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוב הסיכויים שהוא לא יתגייר בשבילך הנצרות דת מדהימה והיהודים נרדפים -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 4 2024, 17:36 PM
|
||||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן.. קראתי את הדילמות הללו בעלונים של יד לאחים.. ועכשיו אמי אואה את הצלב בחתימתך והיא כזה.. רומיה??? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 4 2024, 17:37 PM
|
||||
אויש חח -------------------- פרשתי
|||
|
פורסם ב: Apr 4 2024, 17:37 PM
|
||||
אמ כריס אם את מאמינה בשתי הדתות? -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 4 2024, 17:38 PM
|
||||
אפרופו יד לאחים המשפחה של אמא שלי הלשינו עליי ליד לאחים שאני הולכת בדרך של אבא שלי אז עכשיו מנסים להצמיד לי מורה לתורה ש"תעזור לי לצאת מהנצרות ולהיכנס ליהדות" הם רעים ומשתמשים בשיטות רעות מאוד הם רודפים אנשים כמוני אם אנחנו לא מסכימים לחזור בתשובה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 4 2024, 17:53 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו ממש. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 4 2024, 17:54 PM
|
||
יעל שרה אנחנו אויבות
-------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 4 2024, 17:54 PM
|
||||
![]() -------------------- פרשתי
|||
|
פורסם ב: Apr 4 2024, 17:55 PM
|
||||
זה לא גיור שתקף. לא מתגיירים רק בשביל להתחתן, זאת הלכה. ואנחנו לא נוהגים להכריח אנשים להתגייר, זאת לא הדרך שלנו ואנחנו לא מאמינים בזה. את זה הנצרות והאסלם עושים. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
וואי למה? על מה ולמה? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
הבנתי
יעל הולכת בסדר אחורה ואז היא מגיבה ביכאזזזזזזזזזז את בריינבאיכסה פיכסה -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |