![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 34 35 [36] 37 38 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 4 2024, 18:10 PM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אגלה לך סוד הנצרות לא הייתה אמורה להיות קיימת התנועה המשיחית בארץ ישראל היא כמובן יהודית ישוע וכל השליחים שלו היו יהודים והם רצו לבשר את הבשורה ליהודים הנצרות קמה כדת רשמית הרבה מאוד שנים אחרי שישוע חדל להתקיים בעולם הגשמי על ידי איזה קיסר רומאי המקור זאת היהדות הבעיה שהיהדות קוראת למשיחיים נוצרים אז אין הרבה ברירות, אם את מאמינה שישוע הוא המשיח אין לך מקום בישראל אנחנו נאלצנו ללכת לדת שבה נותנים לנו פולחן דתי ואשכרה שמים את ישוע במרכז אבל בגדול, שוב, חשוב לדעת - הנצרות לא אמורה להיות קיימת אלא המשך של יהדות בית שני -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 4 2024, 18:13 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כריס? -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 4 2024, 18:15 PM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חלילה לישוע לא ניתן כלום כשנכתבה הברית החדשה והבשורה הופצה זאת בעצם הברית החדשה שאלוהים רצה לכרות עם ישראל, אחרי ברית סיני, יש גם פסוק בתנ"ך על נבואה שמדברת על ברית חדשה שאלוהים יכרות עם ישראל בכל אופן הרבנים לא מקבלים את זה והנוצרים כן אור לגויים -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 4 2024, 18:17 PM
|
||
אוקי שאלה בסיסית מאוד
מהי נצרות? אם נצרות היא ההמשך של היהדות אז למה הם לא יהודים אלא נוצרים? למה צריך דת חדשה? -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 4 2024, 18:18 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקי. אבל על פי גדולי ישראל והחכמים משיחיות זו היא כפירה. כלומר, ישו היה כופר. לא היה לו מקום ביהדות. היהודים לא אהבו ולא רצו את זה, זה לא היה נכון. אני יודעת שהנצרות כדת קמה לאחר שהוא מת, אבל הנה דיוק- הקב"ה אמר בתנ"ך במפורש שהוא לא יעזוב ולא יחליף את ישראל לעולם. לנצח הם יהיו העם הנבחר, גם אם הוא כועס עליהם והם חוטאים. אם כך, לא הגיוני שהנצרות בתור דת תהיה אמת, הקב"ה לא החליף אותנו. א -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 4 2024, 18:21 PM
|
||||
הנצרות היא דת ששמה במרכז את האמונה שישוע בן יוסף משושלת דוד המלך הוא משיח ישראל שחי בצורה גשמית בעולם הזה לפני 2000 שנה יש הרבה מחלוקות, כת הפרושים (הרבנים של היום) לא קיבלו את התנועה המשיחית (שהיו יהודים לחלוטין) אל תוך היהדות ולא הייתה ברירה אלא להתפצל כשקמה הנצרות וזה העניק פולחן דתי רחב יותר לא צריך דת חדשה וזה מה שעצוב, אבל ככה יצא, אין לנו איך לשנות את העולם כולנו פשוט נמשיך להאמין בבורא עולם ונהיה אנשים טובים ונהלל את השם בכל הזדמנות שיש לנו -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 4 2024, 18:22 PM
|
||||
כפי שאת מתארת את זה, זה אחרית הימים, כלומר הגאולה השלמה. הברית החדשה שהקב"ה רוצה לכרות עם ישראל יקרא בגאולה השלמה, או בשלבים שלפניה, בכל אופן, לא בסוף ימי בית שני. אם כי, כנראה בקרוב כיוון שאנחנו כבר בתהליך הגאולה. אפשר את הפסוק? לגבי אור לגויים- זהו צריך להיות מצב תמידי שעם ישראל צריך להגיע אליו, לא דת חדשה. אור לגויים זה אומר שעם ישראל מספיק חזקים ובטוחים בדרכם בתוך עצמם עד שהם מפיתים זאת לגויים סביבם. כמו בימי שלמה וכמו שאנחנו צריכים לעשות עכשיו. זאת עבודה תמידית של העם, לא דת חדשה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 4 2024, 18:25 PM
|
||||
אם הוא היה המשיח? אם הוא היה חלק מהשילוש הקדוש? איך ייתכן שהוא מת? חוצמזה ה' מינה נביא בעם ישראל שהוא הסביר מה התורה והחוקים כל מי שהולך בדרכה הוא רב שיכול להורות לעם כל מי שטוען שהיא טועה או מתחכם אם התורה הוא כופר -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 4 2024, 18:25 PM
|
||||
לא רואה את זה ככה, הכל בידי שמים (חוץ מיראת שמים:), בכל אופן, גם זה. אין פה משהו עצוב, יש פה את רצון ה'. "אני ואתה נשנה את העולם" (סתם עלה לי, לא להתייחס). אממ טוב מסכימה. אני בעד להאמין בקב"ה ולהיות אנשים טובים. להלל את ה' בכל הזדמנות? אממ תמיד יש הזדמנות, לא? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 4 2024, 18:26 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה נכון השלוש הקדוש אוקי אלוהים זה לא אחד?
-------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 4 2024, 18:27 PM
|
||
הערה חשובה- ביהדות הולכים על פי הרוב. אם הרוב מקבל משהו זה אמת, אם לא (כמו בנצרות) אז זאת לא אמת. ואנחנו מדברים על הלכות בתוך בני ישראל, לא על עובד כוכבים שהוקסמו מהומוניתזם.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 4 2024, 18:29 PM
|
||||||
הוא לא היה כופר, אבל הפרושים האמינו בכך והוליכו שולל את כל העם הפשוט, ממש חבל נכון, הוא לא החליף את העם, הוא החליף ברית, ברית חדשה, אבל הוא לעולם לא יעזוב את עם ישראל, אין דבר כזה עם חדש, ישראל הוא עם סגולה שמעי, הנוצרים מאמינים בתנ"ך, אני רואה את היהדות והנצרות כמו זרמים שונים ולא כמו דתות שונות לחלוטין
את יודעת, המשיח בא בתקופה שהעם זכאי או חייב, את בטח מכירה את המונח יותר טוב ממני והוא יבוא פעמיים, בן יוסף ובן דוד, זה אותו המשיח שיגיע פעמיים המשיחיים טוענים שהוא כבר הגיע בפעם הראשונה ועכשיו מחכים לשנייה רגע אני אחפש לך את הפסוק זה מספר ירמיה ל"א רגע ל הִנֵּה יָמִים בָּאִים, נְאֻם-יְהוָה; וְכָרַתִּי, אֶת-בֵּית יִשְׂרָאֵל וְאֶת-בֵּית יְהוּדָה--בְּרִית חֲדָשָׁה. לא לֹא כַבְּרִית, אֲשֶׁר כָּרַתִּי אֶת-אֲבוֹתָם, בְּיוֹם הֶחֱזִיקִי בְיָדָם, לְהוֹצִיאָם מֵאֶרֶץ מִצְרָיִם: אֲשֶׁר-הֵמָּה הֵפֵרוּ אֶת-בְּרִיתִי, וְאָנֹכִי בָּעַלְתִּי בָם--נְאֻם-יְהוָה. לב כִּי זֹאת הַבְּרִית אֲשֶׁר אֶכְרֹת אֶת-בֵּית יִשְׂרָאֵל אַחֲרֵי הַיָּמִים הָהֵם, נְאֻם-יְהוָה, נָתַתִּי אֶת-תּוֹרָתִי בְּקִרְבָּם, וְעַל-לִבָּם אֶכְתְּבֶנָּה; וְהָיִיתִי לָהֶם לֵאלֹהִים, וְהֵמָּה יִהְיוּ-לִי לְעָם. לג וְלֹא יְלַמְּדוּ עוֹד, אִישׁ אֶת-רֵעֵהוּ וְאִישׁ אֶת-אָחִיו לֵאמֹר, דְּעוּ, אֶת-יְהוָה: כִּי-כוּלָּם יֵדְעוּ אוֹתִי לְמִקְּטַנָּם וְעַד-גְּדוֹלָם, נְאֻם-יְהוָה--כִּי אֶסְלַח לַעֲוֹנָם, וּלְחַטָּאתָם לֹא אֶזְכָּר-עוֹד. אני מסכימה שאין מקום לדת חדשה, זה מה שעצוב, זה מעצבן אותי ממש, אני יכולה להתעצבן מזה שעות -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Apr 4 2024, 18:41 PM
|
||||
אבל הפורשים זה רוב העם! זה שהעם הפשוט הלך אחריהם זה אומר שזאת האמת. כך זה ביהדות- דברים שמתקבלים הם אמת. אוקי, זה כבר הסתכלות אחרת לחלוטין. כלומר, אחד השקרים הגדולים שהנצרות אמרה בהיסטוריה זה שעם ישראל הוחלף חס ושלום. אבל הברית הזאת, כמו שכתבתי, תהיה באחרית הימים. הוא ניסה להקדים אותם, אני מניחה. אבל גם העניין של זרמים- היהדות לא אוהבת את זה. כן, מכירה. אבל זה לא זה העניין. בן יוסף ובן דוד אלא שני סוגים של גאולות, גאולה גשמית וגאולה רוחנית. כלומר, בן יוסף היה הקמת המדינה, תקומת ישראל בארצו, שגשוג רב, ישראל נחשבת למעצמה מהרבה בחינות (חקלאית, רפואית, צבאית וכו'). זה התקומה הגשמית שלנו שדווקא לא הגיע בעיקבות אדם אחד אלא כמה. לא הבטיחו לנו שזה יהיה אדם פיזי, אלא מציאות. הגאולה הרוחנית תבוא דווקא על ידי אדם, לפחות כך נראה לי ותהיה גאולה שלמה, שעם ישראל ידע את תפקידו, שבית המקדש יבנה, שתהיה מלכות מתוקנת, אחרית הימים. אני לא חושבת שהוא הגיע כבר, הרי הוא לא גאל אותנו. תסתכלי קצת לפני ואחרי הפסוקים, מדובר על הגאולה השלמה, לא על המצב שהיה בסוף ימי בית שני. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 4 2024, 18:43 PM
|
||
היה נחמד פה אבל אני צריכה ללכת. בי.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 4 2024, 19:01 PM
|
||
זהו חבר שלי הגיע ואני צריכה לשעשע אותו וכי הוא תינוק אז נדבר עוד מעט, אני אענה לכן על הכל
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |