![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 35 36 [37] 38 39 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 4 2024, 19:25 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הי
-------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 4 2024, 20:20 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- [ALIGN=Center]❄ נריה❄ 14❄ טולקין ❄ TGAMM ❄נווד אוויר
האם לא שמעתם על המשוגע ההוא, שבוקר בהיר אחר הדליק פנס, רץ אל השוק וצעק בלי הרף: "אני מחפש את אלוהים! אני מחפש את אלוהים!" - מאחר שבאותה שעה דווקא נאספו שם רבים מהללו שאינם מאמינים באלוהים, עורר האיש צחוק גדול. האם הלך לאיבוד? שאל אחר מהם. ואולי תעה בדרך כילד? שאל אחר. [...] "היכן נעלם אלוהים" קרא המשוגע, "אני אגיד לכם היכן. אנחנו הרגנו אותו - אתם ואני! כולנו רוצחיו! אבל איך עשינו זאת? איך הצלחנו לשתות את הים עד תומו? מה המעשה אשר עשינו כאשר התרנו את הארץ הזאת משמשה? האין אנו צונחים מטה מטה ואחורה והצידה ולפנים - לכל עבר? היש עדיין למעלה ולמטה? האם לא נהיה קר יותר? האין יורד הלילה כל הזמן - עוד ועוד לילה? האין צורך להדליק פנסים לפני הצהרים? האם עדיין איננו שומעים כלל את שאון הקברנים הקוברים את אלוהים? האם עדיין איננו מריחים כלל את הריקבון האלוהי? - גם אלים נרקבים! אלוהים מת! אלוהים יישאר מת! ואנחנו הרגנו אותו!" -משל האיש המשוגע, המדע העליז, פרידריך ניטשה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 4 2024, 20:20 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 4 2024, 20:24 PM
|
||
היי
תכנסי לצאט -------------------- [ALIGN=Center]❄ נריה❄ 14❄ טולקין ❄ TGAMM ❄נווד אוויר
האם לא שמעתם על המשוגע ההוא, שבוקר בהיר אחר הדליק פנס, רץ אל השוק וצעק בלי הרף: "אני מחפש את אלוהים! אני מחפש את אלוהים!" - מאחר שבאותה שעה דווקא נאספו שם רבים מהללו שאינם מאמינים באלוהים, עורר האיש צחוק גדול. האם הלך לאיבוד? שאל אחר מהם. ואולי תעה בדרך כילד? שאל אחר. [...] "היכן נעלם אלוהים" קרא המשוגע, "אני אגיד לכם היכן. אנחנו הרגנו אותו - אתם ואני! כולנו רוצחיו! אבל איך עשינו זאת? איך הצלחנו לשתות את הים עד תומו? מה המעשה אשר עשינו כאשר התרנו את הארץ הזאת משמשה? האין אנו צונחים מטה מטה ואחורה והצידה ולפנים - לכל עבר? היש עדיין למעלה ולמטה? האם לא נהיה קר יותר? האין יורד הלילה כל הזמן - עוד ועוד לילה? האין צורך להדליק פנסים לפני הצהרים? האם עדיין איננו שומעים כלל את שאון הקברנים הקוברים את אלוהים? האם עדיין איננו מריחים כלל את הריקבון האלוהי? - גם אלים נרקבים! אלוהים מת! אלוהים יישאר מת! ואנחנו הרגנו אותו!" -משל האיש המשוגע, המדע העליז, פרידריך ניטשה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 4 2024, 20:26 PM
|
||
אני הולכת ביי
-------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 4 2024, 20:27 PM
|
||
לאא
-------------------- [ALIGN=Center]❄ נריה❄ 14❄ טולקין ❄ TGAMM ❄נווד אוויר
|
|
פורסם ב: Apr 4 2024, 20:39 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האנשים שנכנסים לשניה ויוצאים אחרי שתי שניות
![]() -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 4 2024, 20:53 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
|
|
פורסם ב: Apr 4 2024, 21:08 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הי
-------------------- פרשתי
|
|
פורסם ב: Apr 4 2024, 23:14 PM
|
||||||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן, הנצרות עשתה המון רע ליהודים. כך גם האסלאם. לצערנו היהדות היא דת המקור שלא מפסיקה לסבול, "על חרבך תחיה". לא משנה מול מי כולנו נעמוד (אני נוצרייה-יהודייה שתומכת בעם ישראל מול כל העולם), איכשהו ייצא שהיהודים יסבלו מאוד. אני לא מתגאה במסעות הצלב או באינקוויזיציה וזאת הסיבה למה אני לא מטיפה את הבשורה לאנשים ולא הופכת למיסיונרית, מי שרוצה יבוא לבד גם בלעדיי. אני כן אעמוד על דעתי אבל לא אכריח אף אחד ללכת לכיוון שהוא לא רוצה. חיה ותן לחיות. זה היה המוטו של אמא שלי ז"ל ואני מאמצת אותו. איתכם אני תמיד ארגיש בנוח כי כולנו חברים. כמו שאני לא משפילה אתכם ככה אתם לא משפילים אותי, ולא משנה באיזו שעה - אני אשמח לדון עם כל אחד ואחת מכן על כל נושא. הנה דו קיום מושלם.
לפי הכתבים העתיקים הוא צריך למות מוות גשמי ואז לקום לתחייה, מה שלפי העדויות קרה 3 ימים אחרי שהוא נצלב ומת. "שה ה' הנושא את חטאת העולם". כשהוא מת, הוא היווה את קורבן הכפרה הנצחי של העולם. לשון הזהורית הפסיק להלבין לעם ישראל בשנה שישוע נצלב. אבל ישוע לא התחכם עם התורה ובטח שלא פנה נגדה. רגע, אני אעשה לך סדר. הברית החדשה בשורת מתי פרק ה': "כי אמן אמר אני לכם עד כי-יעברו השמים והארץ לא תעבר יוד אחת או-קוץ אחד מן-התורה עד אשר יקים הכל: 19 לכן האיש אשר יפר אחת מן-המצות הקטנות האלה וילמד את-בני האדם לעשות כמוהו קטון יקרא לו במלכות השמים ואשר יעשה וילמד אותן לזה גדול יקרא במלכות השמים" זה ישוע אמר בעצמו.
זה אחד שמגלה את עצמו ב-3 צורות. ליהודים יש שמע ישראל, למוסלמים יש את השהאדה, לנוצרים יש "בשם האב הבן ורוח הקודש אלוהים אחד אמן".
לא מסכימה איתך לגבי המשיחים. האמונה שלי טוענת שהמשיח בא פעמיים. פעם אחת כמשיח בן דוד עם ענני הכבוד ופעם אחת כמשיח בן יוסף רכוב על חמור. ------ תודה על הדיון הנהדר! -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Apr 5 2024, 10:55 AM
|
||
רייבנקלו עקפו ורייבנקלו עקפו! ננה בננה שוקולד ונענע!
-------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 5 2024, 11:01 AM
|
||||
![]() -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 5 2024, 11:03 AM
|
||
ביי
-------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 5 2024, 11:19 AM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
החתימה שלך עושה לי טוב בלב -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 5 2024, 11:20 AM
|
||||
יש גם קטע מבאס בחתימה שלה! -------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |