![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Apr 4 2024, 13:08 PM
|
||
![]() There's a starman waiting in the sky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אוהב אותך בעברית.
אני אוהב את דרכי הארץ הסלולות בך; אני אוהב את השדות הטבועים בך ואת נעימת שירי ישראל המתנגנת בקולך עת אתה דובר מילות זרים ומילות מקורבים. אני אוהב אותך באנגלית, גם. אני אוהב אותך מחפש וסקרן ומלא פתיחות, אני אוהב את ראיית העולם שלך ואת שאתה מטייל בדרכים חדשות. אני אוהב את החדש ואת הרענן והטרי, ואיך שאתה מגלה צמחי בר בעולמות שלא דרכה בם כף רגלך. אני אוהב אותך בכל שפה, וכל שפה דוברות שפתיי עת שיח איתך; אבל הכי אני אוהב לחזור איתך הביתה. -------------------- להב 🗝 20 🗝 Memento Mori 🗝 קוויר 🗝 כותב קצת ![]() ![]() ![]() "Shee, you guys are so unhip it's a wonder your bums don't fall off" Zaphod Beeblebrox~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 4 2024, 14:34 PM
|
||||||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אישית מת על שירי אהבה. הרבה אנשים מוצאים את זה נדוש כי כל הזמן חוזרים על אותן כוונות וכמעט אותן מילים, אבל אני חושב שזה מראה שכולנו לא כל כך שונים. ובחזרה לשיר הוא מדהים. באמת. אין לי מה לומר עליו. בעיקר אהבתי את השורה הזאת:
שהיא כמו I love you in English, too. זה חיבור מאוד יפה שאני לא יודע אם שמת אליו בעצמך. -------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Apr 4 2024, 16:13 PM
|
||||
![]() מוגל |
שיר ממש יפה, ושפה עשירה. אבל הפריע לי קצת הפיסוק, שאינו מושלם לאורך כל השיר. וכן בשורה הראשונה שציטטתי, לכאורה היה יותר יפה לכתוב בן ולא בם (שני האפשרויות נכונות, זה מצטלצל לי יותר טוב) ובשורה השנייה הסיומת עת שיח איתך, לא הכי חלקה. הייתי ממליץ לשנות, למשל בשוחי איתך. אבל זה נתון להחלטתך, תחליט אם אתה מסכים איתי. וממש אהבתי את השיר זה לא באמת הפריע לי בקריאה ראשונה, (בפעם השנייה קצת...) -------------------- פאנפיק
קסם של אלים כנסו אל הפאנפיק הוא אוחז כבר בפרק 33, ממש בשיא המתח, ואצלי במגירה כבר הסיפור כולו גמור ומחכה רק לטיימינג המיוחד של כל פרק.. אז כנסו ושימו עוקב. למעבר למדף שלי פשוט תלחצו! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 6 2024, 01:50 AM
|
||||||
![]() There's a starman waiting in the sky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
החלטה מכוונת שאני סופר שמח ששמת לב אליה, אין כמו אנשים שבאמת מבינים שירה ♡ [
זו המלצה ממש טובה. בנוגע לפיסוק.. מזמן קצת נטשתי אותו, אני מעדיף לכתוב על פי קצב דיבור וזה קצת מתפספס לפעמים.. תודה רבה לשניכם! -------------------- להב 🗝 20 🗝 Memento Mori 🗝 קוויר 🗝 כותב קצת ![]() ![]() ![]() "Shee, you guys are so unhip it's a wonder your bums don't fall off" Zaphod Beeblebrox~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |