![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Apr 4 2024, 17:50 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בס"ד
הדבר הראשון שאנקה לפסח פעילות הי צ"דניקים יקרים! מה את עושה כאן? לכי תעבדי על הספיישל! אם הצלחתי לעבוד עליו תוך כדי שאני מנסה להשאיר את הקבוצה קיימת אני אצליח גם ככה. אחד מבין אלפי הדברים שעלי לעשות זה לנהל אתכם ורק אומרת שזה הכי כיף, הכי פחות כיף זה הניקיונות לפסח, סיוט. קיצר הבנתי שמלא זמן כבר לא פרסמתי כאן פעילות והתגעגעתי ואז החלטתי לעשות. ומה יותר מתאים (וקלישאתי) לעשות עכשיו אם לא פעילות על פסח? האמבטיה שלנו ממש מגעילה. כאילו, רק אולי אבל כן, לא ברור למה, אולי בגלל שהיא קצת מלוכלכת וזה לא נעים וכנראה בגלל המשחקים של אח שלי הקטן, שהם מפלסטיק, מגעיל כזה, שאני שונאת. אז יש לי את אמבטיית החלומות בראש אבל כרגע אני פשוט מנסה להמעיט בהתקלחות שם כמה שיותר. אבל לא להיבהל, זה מתבטא בכך שאם אני מתקלחת בבוקר אני לא אתקלח גם בצהריים או שאם יש אפשרות להתקלח במקום אחר אני לחלוטין מעדיפה (לדוגמא אם נוסעים לסבא וסבתא). אם הייתה לי אפשרות זה הדבר הראשון שהייתי מנקה לפסח, ועובדת על זה כל כך קשה עד שתהיה כמו האמבטיה אצל סבא וסבתא. או כמו אמבטיית החלומות, תלוי בכמות בכוח שלי. אבל אין לי אפשרות, כי זה מגעיל מדי. גם את הכיור הייתי מנקה, אבל לא בגלל שהוא עצמו מגעיל, לנקות אותו זה אומר לדאוג שאיש לא יתייחס אליו כמו לפח זבל בשביל שיהיה לי נעים יותר לשטוף אותו (מקומן של כוסות פלסטיק ותיונים הוא בפח!). זה היה ארוך, אבל גם אנחנו התגעגענו אז ממש לא נורא. תודה:) גם זה היה קצת ארוך ונחמד יחסית להערה, ציפיתי יותר למשהו בסגנון "אז מה זה קשור אלינו?". בכל מקרה, זה קשור אליכם כך- בפעילות זאת אתם צריכים לכתוב מה הדבר הראשון שהייתם מנקים, או שבאמת תנקו, לפסח. ואני לא מדברת על דברים ברורים כמו הארון או החדר, אלא דברים שמבחינת חשיבותם הם הראשונים. בין אם הם מגעילים, חשובים, רק אתם יכולים לעשות את זה נכון או כל דבר אחר. וכמובן, גם להסביר למה. ולפני שתשאלו- ואתם לא תשאלו כי אני לא אתן לכם, תקבלו על זה 180 למרות שתצטרכו לכתוב רק שורה וחצי כי בא לי לפנק אתכם. תודה יעל שרה. מה עם הטופס? ייאו עשיתי אתכם נחמדים היום, זה כיף. אז הנה הוא-
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 4 2024, 17:53 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי:נועה בעזה ננצח
הדבר שתנקו ראשונים: פסנתרי המושלם הסבר: בגלל שהפסנתר נהיה לאחרונה ממש ממש מלוכלך כי אף אחד לא השתמש בו וזה נורא עצוב כי קנו אותו ביומולדת ש13 שלי אז הוא חשוב לי והכל וגם לא קשה לנקות אותו אז זה יהיה סבבה הערות/הארות/טוב שניצלנו/צ"דניקים נחמדים זה כיף: מרוצה יעלוש? -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 4 2024, 21:04 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
CODE שם+ כינוי:רייצל הדבר שתנקו ראשונים: המקרר,האבק מהספרים שלי והדברים השליליים /הפסימיות שלי והמיטה הסבר: שורה וחצי. טוב אז ספרים כי זה צובר אבק ואולי גם נשאר קצת פירורים של לחםחיטה תופח מה שהוא את לחמץ ולא כשר לפסח או ללא נקי וראוי לשימוש ואני לא אוכל לוותר על לקרוא ספרים בפסח וגם לא בשום יום בשנה הנוכחית שלנו , הדברים השליליים/הפסימיות שלי כי פסח זה התחלה חדשה,דף חדש בשבילי ואני אשמח לנסות להיות אגם יותר טוב ,יותר אופטימי,יותר חייכני ושמחה ולנסות להיות חיובית ולא לוותר לעצמי בקלות ולהאמין שיש אור אפילו קצת גם בימים הקשים והמתאגרים האלו,המקרר כי אני אוהבת לאכול ובזה יש בדרך כלל חמץ ולא בא לי לוותר על אוכל או לראות נמלים במקרראו לעשות צום בפסח והמיטה כי אני ישנה עליה אבל גם אוכלת לרוב עליה חטיפים חמצים גלידות ,לחם , קרקרים ,וופלים וכדומה אז אצטרך לעשות עליה טיפול יסודי ולנקות אותה אלא אם ארצה לישון על מזרן הרצפה או אוהל מחוץ לביתי הערות/הארות/טוב שניצלנו/צ"דניקים נחמדים זה כיף: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 5 2024, 17:21 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם+ כינוי:שירה+לילי
הדבר שתנקו ראשונים:החדר שלי הסבר:כי אני צריכה לגמור לנקות את החדר לפסח. ואחרי שאני אגמור אני יוכל להתגאות בפני חברות שלי , שהחדר שלי נקי לפסח. הערות/הארות/טוב שניצלנו/צ"דניקים נחמדים זה כיף:אין -------------------- לילי, פוטרית בלבלב, כמעט 12, תולעת ספרים ברמה קשה
פאנפיקים זה החיים!! 'אני נשבעת בזאת חגיגית שאני מחפשת צרות' 'אל תשאלו שאלות לא תשמעו שקרים' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 15 2024, 15:18 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי:ליה, הרמיוני פוטר
הדבר שתנקו ראשונים: את המדף שלי בחדר הסבר: שורה וחצי. אני אנקה את המדף כי הוא מלא בדברים של הארי פוטר כמו תיבת נגינה ובובה של הרמיוני (מה-זה חמודההה) וגם יש שם יצירות ממש יפות שלי וכמה מזכרות מלפני חמישים שנה. עוד סיבה היא שהמדף הזה נמצא מעל הראש שלי כל היום ואני לא רוצה מדף מלוכלך מעל הראש שלי. הערות/הארות/טוב שניצלנו/צ"דניקים נחמדים זה כיף: -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 15 2024, 17:47 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: קאלאדין בצד
הדבר שתנקו ראשונים: ספרים הסבר: שורה וחצי. יש לי המון ספרים שלא קראתי המון זמן שפשוט התמלאו באבק אז יוצא שכל פעם שאני רוצה לקרוא איזה ספר שלא קראתי הרבה זמן אני צריך להוציא ממנו המון אבק מגעיל. בקיצור סספרים ואבק לא הולכים ביחד ובגלל זה אני אנקה אותם ראשונים. הערות/הארות/טוב שניצלנו/צ"דניקים נחמדים זה כיף: -------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 15 2024, 18:19 PM
|
||
שם+ כינוי: נטע, בקביק 222
הדבר שתנקו ראשונים: מה שיש ליד המיטה שלי הסבר: שורה וחצי. אני רוצה שיהיה לי מסודר לפסח, והחלל ליד המיטה שלי קצת מבולגן. אני רוצה שהוא יהיה גם מסודר, אבל אני גם רוצה לנקות קצת מאבק, כי זה יהיה הרבה נעים. ואני אסדר קצת את המדף שלי(: אני הולך גם לנקות את השטח שלי בכללי. הערות/הארות/טוב שניצלנו/צ"דניקים נחמדים זה כיף: חחח אני עצלן אין סיכוי שאני אעשה את זה(:. אה ופעילות ראשונה בצ״ד שאני מגיב בה. -------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 15 2024, 18:23 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: סולאנג'לוסס
הדבר שתנקו ראשונים: את הספה ואת המגירות שלי הסבר: כי אצלי בבית כל ראית שאני מנקה זה כסף והספה זה מלא כסף ואני לא רוצה שאחותי תקבל את כל הכסף כי אני צריכה את הכסף הזה. המגירות שלי נורא מלוכלכות וזרקתי שם מלא חרטות כל השנה ו...הספרים האהובים שלי שם ללא חמצן. הערות/הארות/טוב שניצלנו/צ"דניקים נחמדים זה כיף: אה אולי.. -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 21 2024, 19:26 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: ליה בצל
הדבר שתנקו ראשונים: את הקופסאת איפור הסבר: שורה וחצי.- אוקי קודם כל הקופסאת איפור שלנו זה הדבר הכי חשוב לנו בחדר, יש שם כל מוצר איפור קיים כולל פודרה שקופה וליפלגלוס זוהר בחושך (אל תשאלו), דבר שני זה הדבר הכי מבולגן בחדר שלנו: כל האיפור זרוק ולא מסודר ובטח שלא במקום שנועד לו, חלק מהמייקאפ ומהקונסילרים טיפה נשפכו וזה ליכלך (כנל לגבי הצלליות והסמקים) מאוד היינו שמחות לסדר שם ולדאוג שכל מוצר במקום שלו וגם להעביר שם מטלית ניקוי מאודדד יעזור. הערות/הארות/טוב שניצלנו/צ"דניקים נחמדים זה כיף: -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 30 2024, 11:01 AM
|
||
יאו אלופים.
כמה טוב שנגמרו הנקיונות. וגם פסח נגמר אההה ננעל תגמול ישלח בקרוב:) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |