![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 16:40 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סולאנג'לוסססססססססססססססססססססססססססססססססססססס
טוב מגלל שההיתי איטית הפעם ולא עשיתי הקדשה תוך שבוע בחרתי להשקיע!! בפעם הראשונה בערך כי אני מבין עשרת האנשים הכי עצלנים בעולם.. לא קשור אבל.. סולאנג'לוססססססססססססססססססססססססססססססססססס מוקדשים נועה- המטרידה נטע- הבן רומיה סיריוס תאיר הרמיוני כריסססססססססססססססססססססססס הגר- סו"ש קאלאדין אוניסף- תודה סולאנג'לוסססססססססססססססססססססססססססססססססססס יעל שרה- תודה גם לך הלל תאיר השניה לילי סולאנג'לוססססססססססססססססססססססססססססססססססססס הרמי ו.............אין אה ו...שכחתי סולאנג'לוססססססססססססססססססססססססססססססססססססס -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 16:41 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו אני במקום ממש נמוך
אחרי כל מה שעברנו ככה אין בעיה לא מזלט אמן תיתקעי בכמות הודעות הזאת לנצח -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 16:42 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלטטט
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 16:43 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח ה"אין" בגריפינדור הכאיב לי😭😂😅
מזלטובב!! -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 16:45 PM
|
||||
🤣🤣🤣 מה לעשות שאין אנשים בגריפ? רק את ו..3 משתמשים -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 16:45 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בכיף.
מזלטוטים! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 18:00 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חח מזלטוב
איכ סולאנג'לו בלעעעעעעעעע -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2024, 18:49 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סולאנגלו😍😍😍
לא ממזלטת אותך! מעצבנת איך את מעיזה לעקוף אותי -------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 13 2024, 22:34 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מזל"ט
-------------------- לילי, פוטרית בלבלב, כמעט 12, תולעת ספרים ברמה קשה
פאנפיקים זה החיים!! 'אני נשבעת בזאת חגיגית שאני מחפשת צרות' 'אל תשאלו שאלות לא תשמעו שקרים' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2024, 11:38 AM
|
||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
סולאנג'לו זה מדהיםםםם
אה ו מזלט! -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 16 2024, 12:24 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מזלטטטטטטטטטטטטטטטט
-------------------- תאיר|BTS|משועממת </div></span> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 16 2024, 12:26 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלטטטטט
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2024, 21:48 PM
|
||||
הרבה יותררר הם כאלה חמודיםםםם הם נשים הכי טוב בעולם הם כל שניה רבים ו ו ו אוקי אני לא יתחיל כי זה לא יגמר ![]() -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |