![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 82 83 [84] 85 86 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 25 2024, 20:57 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייי מה נשמע? -------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 25 2024, 20:58 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קאלאדין מה הסיפור שלך ושל נטע?
סתם מענין אותי מה השם האמיתי של סו? ו...תמציאו שאלה... ו שלוש קושיות!!! -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 25 2024, 21:02 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנחנו פשוט מכירים מגיל 0 -------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 25 2024, 21:10 PM
|
||
בני דודים?
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 25 2024, 21:15 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי אני פשוט כושלת
שמתי במקום שמן חומץ וכאילו אוף😂 -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 25 2024, 21:16 PM
|
||
באוכל?<
את? נורמאלית? -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 25 2024, 21:18 PM
|
||
כןן
כאילו ניסיתי להכין איזה משהו (ובו שמתי שמן שהוא התברר כחומץ) ולא שמתי לב ששמתי חומץ ואז היה צריך לטגן את זה אז הוצאתי שוב שמן (חומץ) מהמגירה ובאתי לשים על המחבת אבל זה היה חומץ וזה השלב שבו עליתי עלזה😂😂 -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 25 2024, 21:24 PM
|
||
אמא איזה פסיכיתת
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 25 2024, 21:27 PM
|
||
זה לא שאכלתי את זה
עכשיו אחותי הכינה בלילה חדשה כי לא היה לי כוח להכין עוד והיא גם מטגנת אז -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 25 2024, 21:28 PM
|
||
איכסס
|
|
פורסם ב: Apr 25 2024, 21:54 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
הי
אני חדשה -------------------- לילי, פוטרית בלבלב, כמעט 12, תולעת ספרים ברמה קשה
פאנפיקים זה החיים!! 'אני נשבעת בזאת חגיגית שאני מחפשת צרות' 'אל תשאלו שאלות לא תשמעו שקרים' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 25 2024, 21:56 PM
|
||
לילייייייייייייייייייי
|
|
פורסם ב: Apr 25 2024, 22:13 PM
|
||
ברוכה הבאהה
מתי הצטרפת? -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 25 2024, 22:14 PM
|
||
הלכה....
אני יכולה לתת ויקיפדיה -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 25 2024, 22:15 PM
|
||
מוזמנת?
-------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |