![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 83 84 [85] 86 87 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 25 2024, 22:16 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז ככה
קוראים לה להיא אבל אני קוראת לה לילי היא בת 12 בכיתה שלי בין החברות הכי טובות שיש לי מהכיתה. היא בחבורה של הארי חננות ו ... -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 25 2024, 22:17 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואת יודעת מתי היא הצטרפה לקבוצה?
-------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 25 2024, 22:21 PM
|
||
אההה אני יודעת למה אני לא רואה אותה ברשימת משתמשים
היא לא הגיבה בבדיקת נוכחות הבאת לה את הסיסמא החדשה? -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 25 2024, 22:21 PM
|
||
אה...לא יודעת
חודש? בזמן שהחליפו סיסמה אני המשכנעת פה וואלה אני משחדת את חברות שלי על ימין ועל שמאל אמרתי לשירה שאם היא מצטרפת היא מקבלת ממני 1000 חרמשים היא לא הגיבה כי היא הצטרפה בדיוק שהחליפו סיסמה לא נתתי לה יעל שרה שלחה לה -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 25 2024, 22:24 PM
|
||
רגע
שלחו לה את הסיסמא ב3 לאפריל בדיקת הנוכחות הייתה ב1 לאפריל עד ה9 באפריל היה לה שישה ימים להגיב ומכיוון שהיא לא הגיבה אז טכנית היא לא בקבוצה ותפסו לה את המקום -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 25 2024, 22:27 PM
|
||
אין לי מוסג מתי יעל שרה שלחה לה אבל גם אם שלחו לה את הסיסמה והיא לא הגיבה
טכנית יש 19 מקומות בלעדיה ליה רייבקלו עזבה -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 25 2024, 22:29 PM
|
||
רגע
וואי אני מבולבלת -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 25 2024, 22:30 PM
|
||
אז ככה אם ליה רייבקלו עזבה יש 19 אנשים יש מקום 1 שזה היא
וגם נטע פרשה אז יש 19 מקומות נטע הבתת הודעה זו נערכה ע"י בסוף גם אני יהיה דוסה ב Apr 25 2024, 22:32 PM -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 25 2024, 22:36 PM
|
||
וואי את מבלבלת אותי רגעע
הן שלחו ליעל שרה הודעה כאילו? -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2024, 00:07 AM
|
||
מי זה הן?
יש מצב לא יודעת -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2024, 00:32 AM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תעשו פשוט סדר במשתמשים
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2024, 06:26 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר טוב
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2024, 06:26 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר טוב
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2024, 08:32 AM
|
||
אמא אני לא ישנתי כל הלילההההה
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2024, 09:43 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אההה כמה טוב לחזור הביתה.
אמלה כמה תוכניות יש לי בשבילכם. טוב, נלך לנעול ולתגמל את הפעילות או שעוד מישהו רוצה להגיב? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |