![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 100 101 [102] 103 104 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 28 2024, 11:01 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רבי(נו'')ד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 28 2024, 11:03 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
@נועה איזה כיף לךךךך מכירה את ההרגשה:)
@הרמוש - חחח זה די קללל @מיכל בטח שאני זוכרתתת איך אפשר לשכוח:) אולי צעדת י(נ)ו("ד)ם העצמאות??? -------------------- הלל
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 28 2024, 11:06 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בקלות
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 28 2024, 11:15 AM
|
||||
!!!!!!!!!!!!!! -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 28 2024, 11:16 AM
|
||
אה....
אולי נועה את בעד שאצטרף לדתי פורטל -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 28 2024, 11:18 AM
|
||||
!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 28 2024, 11:18 AM
|
||||
אבל את הקמת את דתיי הפורטלל לא? -------------------- הלל
|||
|
פורסם ב: Apr 28 2024, 11:21 AM
|
||
אני? לא
אנחנו הקמנו את הקבוצה של הפורטל כי התלוננו שאנחנו לא שם -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 28 2024, 11:23 AM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל אז זה רבין ו.... איך נגיד? פחות? -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 28 2024, 11:23 AM
|
||||
אהה חחח למה באמת אני לא שםםם שמישהו יכניס אותייי @הרמושש אפשר לקרוא תא זה גם רבינוווו -------------------- הלל
|||
|
פורסם ב: Apr 28 2024, 11:25 AM
|
||||
דברי עם נריה או יעל שרה או לאידעת הרמי למה לאאא -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
לדתי?
אותך יכניסו אני התיאשתי -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
אולי אני אעשה
ב(נ)ו("ד)או ננצל בחודשים האחרונים שיש לי גישה כי אז אני הולכת לאולפנה ואני אהיה אומללה ואני בקושי אהיה כאן וגם אתם תהיו אומללים כי אני לא אהיה כאן ותתגעגעו אלי ואז בימים היחידים שאני אהיה כאן אף אלחד לא יהיה מחובר -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 28 2024, 11:26 AM
|
||||
חחחחחחחתכלסס הממ נחשוב עלזה -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 28 2024, 11:26 AM
|
||
אולי נעשה אז
רבי(נו)ד + שאג בקול גדול ואז זה מחפה קצת😂😂 -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |