![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 39 40 [41] 42 43 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 17 2024, 22:44 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 17 2024, 22:46 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קרה?
את בנאדם קשהה -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 17 2024, 22:47 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בסדר!!!!
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 17 2024, 22:47 PM
|
||
את לאא
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 17 2024, 22:48 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ווהוווו הם רבים והם ימותו בגלל זה מה נסגרר
-------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 17 2024, 22:49 PM
|
||
מהמהמ
מה היה איתם מהתחלה? -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 17 2024, 22:50 PM
|
||||
נו מה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 17 2024, 22:51 PM
|
||
אוברוב את כן
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 17 2024, 22:54 PM
|
||||
סיפור ארוך -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 17 2024, 22:55 PM
|
||||
? -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 17 2024, 22:55 PM
|
||
אמא זה קורעעע
"וואו, אני לא חושב שאי פעם לקח לי כל כך הרבה זמן ללמוד לחש אחד." אמר סיריוס בהתנשפות, מתיישב בחיוך מרוצה לצד השולחן ומזמן לכיוונו אתת קנקן המים שמולי הביאה לפני מספר שעות. "למה, כמה זמן אנחנו עובדים על זה?" שאלה אמליין שהתיישבה לצידו, מוזגנת גם לעצמה. "שעתיים," אמר סיריוס, מביט בשעון, "אנחנו עובדים על זה משמונה עד עכשיו." "שתדע לך שיחסית לזמן שלקח לכולם ללמוד את הלחש הזה, זה די מהיר." אמרה אמליין. "מה, הוא כבר סיים?" נשמע קולה של מולי והיא נכנסה אל החדר, מחזיקה את פרסי בזרועותיה, בטנה הטופחת הולכת לפניה. "תני לי לעזור לך." אמר סיריוס מיד, קם לקחת ממנה את פרסי. "הו, תודה לך." היא אמרה בחיוך והעבירה את הילד הקטן אל זרועותיו של סיריוס. היא התיישבה בהתנשפות, ידה על ביטנה והרימה מבט מחוייך אל סיריוס, "אתה יודע, הוא לא יתפוצץ." סיריוס עמד באותה תנוחה, מחזיק את הילד לפניו והביט בו כאילו היה פצצה מתקתקת. "אני יודע שהצעתי לעזור..." הוא מלמל, "אבל אני נשבע שאין לי מושג מה לעשות עם הדבר הזה." אמליין פרצה בצחוק שקט כשמולי נאנחה ואמרה, "דבר ראשון, הוא לא דבר. קוראים לו פרסי. דבר שני, שב, תניח אותו על הברכיים, הוא לא יעשה כלום, פשוט תדבר איתו, תצחיק אותו." סיריוס בלע את רוקו והתיישב בזהירות, מחזיק את פרסי רחוק מגופו. "יופי. עכשיו תניח אותו על הברכיים שלך." הנחתה מולי בחיוך משועשע ואמליין כבר הסתירה את צחוקה עם ידיה. סיריוס הושיב את פרסי על ברכיו ובהה במולי, מחכה להנחיות. "פשוט תרגע," היא גיחכה, "תצחיק אותו או משהו." סיריוס בלע את רוקו בשנית והוריד את מבטו אל פרסי שהביט בו בעיניים חומות ענקיות ושיער אדום בוער. "אז..."אמר סיריוס אל הילדון, "רוצה לשמוע בדיחה?" פניה של אמליין נקברו בזרועותיה, צחוקה רועם והיא חובטת בשולחן בעוד מולי מצחקקת ומנענעת את ראשה ביאוש, "עזוב סיריוס, רוצה להחזיר לי אותו?" "לא, לא, את צריכה לנוח!" אמר סיריוס בנחישות, מתחיל להקפיץ את רגלו בלחץ, "אני פשוט אף פעם לא טיפלתי בילדים קטנים אז אני לא-" הוא הפסיק לדבר באחת כשצליל צחוקו של פרסי התגלגל בחדר. "הוא-" השתנק סיריוס. "כן," צחקה מולי, "הוא אוהב שאתה מקפיץ אותו ככה." חיוך ענקי עלה על פניו של סיריוס שנראה מוקסם, ממשיך להקפיץ את רגליו ולהביט בידיו הקטנות של פרסי מתנוענעות בשמחה, חיוכו עם השיניים הקטנטנות שובה אותו. -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 17 2024, 22:56 PM
|
||
אין סיכוי שאני קוראת את כל זה עכשיו אני עייפה
|
|
פורסם ב: Apr 17 2024, 22:58 PM
|
||
זה קורעע
|
|
פורסם ב: Apr 17 2024, 22:59 PM
|
||
תעשי תקציר
-------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 17 2024, 22:59 PM
|
||
אקרא מחר
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |