![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (22) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: May 11 2024, 09:39 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"די, די...." ניחמתי אותו, "הכל יהיה בסדר, אני מבטיחה".
"איך את יכולה להבטיח דבר כזה?" מלמל לאון, מושך באפו. "אל תדאג" אמרתי לו. הבטתי בשעון. "אנחנו מאחרים לשיעור!" קראתי בבהלה. "טוב, תקשיב. אחרי הלימודים תפגוש אותי במעבר הסודי, בסדר? יש לי משהו להביא לך" אמרתי לו, לחצתי על ידו בעידוד ורצתי לכיוון הבקתה של האגריד. -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 11 2024, 11:26 AM
|
||
|
i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלכתי בכבדות לכיוון הטירה. שנה שלמה! שנה שלמה מחיי, וחצי ממנה היה שקר מוחלט!
-------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 11 2024, 11:42 AM
|
||
כל השיעורים חלפו בהיעף, חלקם משעממים במיוחד וחלקם מלווים בהצלחה מסחררת. בסוף היום רצתי במהירות לכיוון המעבר הסודי, ולאון כבר חיכה לי שם.
"רצית להביא לי משהו?" הוא שאל באדישות, למרות שראו שניצת בעינו ניצוץ של סקרנות. -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 11 2024, 12:39 PM
|
||
|
"כן," התנופה ליס. היא הוציאה מכיסה -
-------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 11 2024, 12:51 PM
|
||
למהההההההההההההה
התכוונתי שאתה תכתוב כי אין לי רעיונות:( לא משנה... "מוכן לזה?" שאלתי בחיוך, משאירה את לאון במתח. "נו כבר, תוציאי את זה" הוא אמר בשעשוע קל. "נראה אותך מכריח אותי!" צחקתי. לא היה לי שום דבר בכיס. כל מה שרציתי הוא לעודד את לאון, ועכשיו אני בבעיה קטנה... -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 11 2024, 14:02 PM
|
||
|
אה חחחחח
אותו דבר אצלי ''חה חה, מצחיק מאוד,'' אמרתי וניסיתי להסתיר חיוך. ''אז מה באמת רצית להביא לי?'' ''רק רציתי לומר לך שאני כאן, אוקיי?'' היא אמרה. ''לכל מה שאתה צריך.'' והלכה. הבטתי אחריה. ובאותו רגע ידעתי בדיוק מה אני צריך. -------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 11 2024, 14:17 PM
|
||
צחקקתי.
הוא חייך! הוא באמת חייך! זו הייתה המטרה שלי. פתאום, כמו מהאוויר הופיע מולי הנער המעצבן שרדף אחרי בזמן האחרון. "היי" הוא קרא אליי. "אין סיכוי" מלמלתי אליו ופשוט עברתי אותו באדישות. כעבור רגע נעצרתי במקומי והבטתי מעבר לכתף. "רק, איך קוראים לך?" שאלתי אותו. "ג'ון" הוא אמר, שביב של תקווה ניצת בעיניו. "יופי. עכשיו אדע על מי לדווח על הטרדה" אמרתי לו בעוקצנות ופניתי במסדרון לכיוון היציאה מהטירה. -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 11 2024, 14:43 PM
|
||
|
ראיתי איזה נער מדבר עם ליסה, והקנאה החלה לצוץ לי בלב. התקרבתי אליו. ''סליחה?'' שאלתי. ''למה דיברת עם ליסה?''
הוא גיחך ובחן אותי. ''זה לא עניינך.'' -------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 11 2024, 15:20 PM
|
||
"היי, לאון" לחשתי לו באמצע שיעור שינויי צורה ביום שלמחרת. "מה ג'ון הזה רצה ממך אז? ראיתי שהוא דיבר איתך".
"גברת ברוקס, אני מדמיינת או שאת מדברת עכשיו?" שאלה פרופסור מקגונגל. שתקתי והמשכתי לעבוד. "אה, זה? כלום, סתם...." מלמל לאון במבוכה. "מה קרה?" שאלתי אותו, אבל הפעם לא בנימה דואגת. -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 11 2024, 21:54 PM
|
||
|
סימנתי לה עם היד ''אחרי זה''.
בסוף השיעור היא תפסה אותי כשארזתי את התיק. ''נו?'' היא אמרה. ''אה, זה אני דיברתי איתו,'' אמרתי לה. ''שאלתי אותו מה הוא רוצה ממך והוא אמר לי שזה לא ענייני.'' -------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 12 2024, 06:53 AM
|
||
"הוא התחיל איתי, בפעם העשירית...." נאנחתי. "אמרתי לו שאני מתלבטת-" נקטעתי באמצע.
"על תגידי לי שהסכמת לו!" נבהל לאון פתאום. "תרגע, תרגע!" צחקתי, "זה היה בצחוק! ובכל מקרה, למה זה כל כך חשוב לך?". -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 12 2024, 07:07 AM
|
||
|
"ל-לא חשוב לי," התחלתי להסביר קצת בלחץ, "פשוט, אה, את לא מכירה אותו ודאגתי שאולי את פשוט קופצת על דברים כי אין לך כוח."
|
|
|
|
פורסם ב: May 12 2024, 14:32 PM
|
||
"יש לי אותך, למה אני צריכה עוד איזה ג'ון מפגר אחד?" אמרתי בקריצה. "בכל מקרה, יש יציאה להוגסמיד בשבוע הבא, רוצה לבוא איתי?" שאלתי.
לאון התחיל להלחץ. "על תדאג, רק בתור ידידים" אמרתי לו. -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 12 2024, 14:49 PM
|
||
|
"אממ, אה, בסדר," אמרתי. "אני אלך לארוחת ערב עכשיו. ביי!"
|
|
|
|
פורסם ב: May 12 2024, 15:00 PM
|
||
"ביי!" נופפתי לו לשלום ופניתי לכיוון השני.
כעבור רגע נזכרתי שגם אני צריכה לאכול אז רצתי אחרי לאון לאולם הגדול, חטפתי טוסט וחתיכת עוגה ואז הלכתי בחזרה לחדר המועדון להשלים שיעורי בית. -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (22) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |