![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (22) « ראשון ... 8 9 [10] 11 12 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: May 12 2024, 20:47 PM
|
||
|
i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אכלתי בעגמומיות. בתור ידידים, היא אמרה. כשאני סופסוף יודע מה אני רוצה - אותה - ובואו נודה, היו לנו נשיקות מדהימות. אז כאילו - מה?
-------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 12 2024, 21:53 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בתור ידידים... מה חשבתי לעצמי? לאן נעלם כל האומץ שלי? אם התאהבתי בו, אני צריכה להגיד לו את זה במקום להתבייש... עדיין אפשר להתחרט? עם אשלח לו ינשוף... זה לא יעבוד וגם ככה אין לי מושג מה לכתוב.... אני פשוט אעשה את זה שם. אגיד לו את מה שאני מרגישה.
נשכבתי על המיטה בתשישות ונרדמתי מיד. -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 12 2024, 22:16 PM
|
||
|
לבסוף החלטה נגמלה בליבי. קמתי מהשולחן והלכתי למעונות רייבנקלו.
''ראית את ליסה ברוקס?'' שאלתי תלמיד בגיל שלנו. ''לא,'' ענה. ''אוף,'' מלמלתי לעצמי. כנראה אצטרך לחכות לבוקר. עליתי למיטה ונרדמתי מיד. -------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 12 2024, 22:27 PM
|
||
התעוררתי לבוקר יום שבת לאחר לילה מלא במחשבות. החלטתי שאני עושה את זה היום.
"ראית במקרה את לאון קיטי?" שאלתי נער אחד. "אתם מחפשים אחד את השניה כל היום!" הוא אמר, מגרד בראשו. "אה, הוא חיפש אותי?" שאלתי, מופתעת. "כן, אתמול בערב. ראיתי אותו יוצא לכיוון האולם הגדול" הוא אמר והלך. יצאתי מחדר המועדון ורצתי אל האולם. -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 12 2024, 22:29 PM
|
||
|
התעוררתי מאוחר. פיהקתי והתמתחתי. פתאום מארק, אחד מחבריי לחדר, נכנס וזרק עליי משהו עטוף במפית. ''קח,'' הוא אמר. ''פספסת את הארוחה.''
''באמת?'' מלמלתי. אחרי שהתארגנתי יצאתי לשיעור הראשון. בדקתי מתי אני וליס לומדים יחד וראיתי שהיום בכלל לא. באסה. עד הערב? -------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 13 2024, 13:31 PM
|
||
ניסיתי להתנהג רגיל במשך כל היום, אך ההתרגשות נראתה על פניי בכל זאת.
לאחר תום הלימודים ניגשתי אל חדר המועדון וניתקלתי בלא אחר מאשר לאון. "יש משהו שאני רוצה להגיד לך" אמרנו אחד לשני בו זמנית, ואז צחקנו. "רוצה שנגיד ביחד?" שאל לאון. "אני לא כל כך יודעת איך להסביר את זה במילים...." אמרתי לו. -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 13 2024, 14:00 PM
|
||
|
"לא נורא, תנסי," אמרתי. "אוקיי?"
"אוקיי," אמרה ליס. שנינו לקחנו נשימה עמוקה ואמרנו באותו הזמן: "אני רוצה שתהיי חברה שלי." "אני חושבת שאני מאוהבת בך." -------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 13 2024, 14:14 PM
|
||
הייתי בשוק.
עמדתי לפניו, סנטימטרים ספורים ממנו, והלם נסוך על פניי. "באמת?" שאלתי, קצת בילדותיות. "באמת באמת!!!" קרא לאון וחיבק אותי חזק. -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 13 2024, 14:35 PM
|
||
|
נתתי לה נשיקה מלאה בהתרגשות. רציתי שריק יהיה כאן ויראה שאני יכול בלעדיו.
-------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 13 2024, 15:19 PM
|
||
נעניתי לנשיקתו בחוזקה.
"אה, אפשר קצת אוויר?" אמרתי לבסוף. כשהתנתקנו הבטתי סביבי. כל חדר המועדון בהה בנו בהלם. הסמקתי, ומשכתי את לאון בידו אל פינה קצת יותר פרטית. -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 13 2024, 15:30 PM
|
||
|
הוצאתי לשון לכולם וגיחכתי לעצמי.
|
|
|
|
פורסם ב: May 13 2024, 16:37 PM
|
||
לפתע הרצנתי.
"אתה לא מודאג ממה שריק יגיד על זה?" שאלתי את לאון. -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 13 2024, 16:50 PM
|
||
|
"לא, מה-" התחלתי לומר, אבל אז שתקתי. " אולי. לא יודע. היינו ביחד שנה שלמה..." שוב שתקתי. "נראה כשנפגוש אותו."
|
|
|
|
פורסם ב: May 13 2024, 16:56 PM
|
||
הבטתי בפניו של לאון, והוא הביט בעיני.
הבחנתי בכל הפרטים הקטנים שלא ראיתי קודם- נקודת החן שיש לו מעל לגבה השמאלית, הגומות הקטנות בקצות פיו וריסיו הארוכים. "מה אתה רוצה לעשות?" שאלתי אותו בעניניות. -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 13 2024, 17:33 PM
|
||
|
''אממ...'' הבטתי בלוח המודעות, וראיתי שהיציאה להוגסמיד היא מחר. ''מה לגבי היציאה להוגסמיד הזאת שדיברת עליה? פלוס טיול באגם היום בערב?''
|
|
|
קפיצה לעמוד (22) « ראשון ... 8 9 [10] 11 12 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |