![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (22) « ראשון ... 15 16 [17] 18 19 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Jun 16 2024, 14:17 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"ליסה!" קראה שלי.
"אני חייבת להגיע אל לאון..." אמרתי חלושות. "את חייבת להשאר כאן, את חלשה מידי!" היא התנגדה. "אני לא חייבת שום דבר, אני רוצה לראות את לאון!" התפרצתי עליה. -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 18 2024, 17:02 PM
|
||
|
i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המשכתי להתקדם, אבל לא מצאתי שום דבר שיכול לעזור לנו. העצים נראו כל כך מוכרים, כאילו אני בקצה היער, אבל לא ראיתי שום סימן של מדשאות או טירה.
-------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 18 2024, 19:29 PM
|
||
"את לא יוצאת מפה!" שאגה שלי, גוהרת מעלי.
זחלתי בבהלה אחורה, אישוני מתרחבים. "הכל בסדר?" שאלתי אותה בחשש. "את לא תחזרי ליותר לטירה או למשפחה שלך, לעולם!" קולה של שלי התחיל להתעוות. "שלי!" צרחתי, מביטה במחזה המחריד שהתרחש מול עיני. גופה של שלי גדל, נצבע בלבן והתרחב. שערה נשאב אל תוך גולגולתה, ועיניה גדלו והפכו לצהובות. גופה התקמר, פרווה צמחה על גופה ושיניה התחדדו. "הצילו!!!!!!" קראתי בחרדה והתחלתי לרוץ, אך נתקלתי במחסום שקוף ונפלתי על הקרקע. -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 20 2024, 09:49 AM
|
||
|
שמעתי שאגה עמומה במרחק, אבל הנחתי שהיא יצאה מפי דוב או משהו אחר שגר ביער.
המשכתי ללכת. -------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 23 2024, 15:01 PM
|
||
"עזבי אותי! די!!!" קראתי ביאוש, מנפנפת ברגלי בעוד שלי מרימה אותי על כתפה ומובילה אותי אל עץ עבה.
"מה את עושה?????" צעקתי בחרדה כשהיא הוציאה סכין וחבל מכיס הגלימה שלה. "דואגת שתישארי כאן!" היא אמרה וחתכה את החבל. "תפסיקי! מה יש לך?" החרדה בקולי גברה מרגע לרגע. שלי התחילה לכרוך מסביבי את החבל, קושרת אותי אל העץ. -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 23 2024, 15:06 PM
|
||
|
החלטתי לחזור כי לא מצאתי שום יציאה וכבר חיפשתי במשך חצי שעה, אז התחלתי לרוץ לכיוון שבאתי ממנו, מייבש את הנעליים שלי בכל צעד שני כדי שלא יחליקו על הטל של העלים שנשרו.
-------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 23 2024, 15:08 PM
|
||
לאחר כמה רגעים סיימה שלי לקשור אותי, מושכת את החבל בחזקה ומותירה אחריה פצעים מדממים במקום שבו החבל נגע בי.
לפתע נשמע רעש של זרד מתפצח מימיני. "לאון!!! זה אתה??? הצילו!!!!" קראתי. -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 23 2024, 15:13 PM
|
||
|
"ליה?" שאלתי, ולפני שהספקתי להביט מעבר לעץ אגרוף בגודל של מחבת מכוסה פרווה הכה בי בפנים.
--- אחרי שהתעוררתי ראיתי את שלי רוכנת מעליי. -------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 23 2024, 15:18 PM
|
||
ליסהההההה******
============= "לאון!!!" קראתי ברגע שראיתי אותו, אך יצור פרוותי ענק גהר מעלינו והכה בנו. ---- "לאון!!" קראתי שוב, אך הפעם הוא היה קשור לצידי והיצור הפרוותי נעלם. "תתעורר!" אמרתי לו, מנסה לנער אותו בעזרת כתפי. שלי עמדה מולנו, מביטה בנו בעיניים חודרות. -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 23 2024, 15:23 PM
|
||
|
דייייייייי
למה אני מתבלבללללל ------- "מה... מה זה?" מלמלתי. המפלצת שאגה ולא ראיתי זה שופ זכר לשלי שהייתה לפני שנייה. "שלי?" -------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 23 2024, 15:27 PM
|
||
"התעוררת!" קראתי בהקלה, מביטה בלאון בחיוך.
כשהסטתי את מבטי והתרכזתי, שוב עמדה המפלצת הענקית מולנו. "מה לעזאזל קורה פה?" שאלתי בבלבול, סורקת את היצור שניצב לפנינו. גובהה של המפלצת היה בערך 3 מטרים, ופרוותה הייתה בצבע אדום דהוי. עיניה היו חומות בהירות, והזכירו לי ממש את... "שלי! זו את?" שאלתי בהפתעה. "זאת לא היא! זו מוטציה כשלהי, בדיוק כמו שחשבתי!" קרא לאון שהביט בה גם כן. -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 25 2024, 10:33 AM
|
||
|
המפלצת שאגה עלינו שוב, ואז הסתובבה והחלה לרוץ בין העצים עד שלא יכולתי לראות אותה יותר. "אז אנחנו כן בסימולציה או משהו כזה?" לחשתי לליסה
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 25 2024, 14:24 PM
|
||
"כנראה..." אמרתי.
"איך נשתחרר?" שאל לאון והביט בחבל בריכוז. "זה בכלל לא מה שאני מנסה לחשוב עליו" עניתי בציניות וסרקתי גם אני את החבל. -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 26 2024, 20:21 PM
|
||
|
התעלמתי ממנה. "אנחנו צריכים למצוא משהו על הרצפה - רגע. אני לא זוכר אם השרביט בכיס שלי, ואין לי גישה לכיס שלי. אץ יכולה למתוח את היד ואז תהיה לך גישה. הוא שם או ששלי לקחה אותו?"
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 26 2024, 20:29 PM
|
||
מתחתי את ידי וגיששתי בכיס המכנס של לאון. "או!" קראתי כשמצאתי את השרביט ושלפתי אותו בקושי רב.
"אוקיי. מה עכשיו?" שאלתי. ידי היו קשורות מתחת לחבל כך שלא יכלתי להעביר את השרביט אל ידו של לאון, וגם זה לא היה עוזר כל כך. מצד שני, יהיה לי מאוד קשה להטיל עכשיו לחש על החבל, במיוחד בזווית שבה היד שלי נמצאת... -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (22) « ראשון ... 15 16 [17] 18 19 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |