![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (22) « ראשון ... 19 20 [21] 22 קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Sep 7 2024, 10:02 AM
|
||
|
i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"ליסה?" שאלתי. "הכול בסדר? את נראית מטושטשת. בואי רק נגיע למשרד של המנהל ואז תוכלי לשבת, טוב?" דפקתי בדלת.
-------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 8 2024, 16:14 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"יבוא," נשמע קול מתוך המשרד.
לאחר שנכנסנו סגרנו את הדלת והתיישבנו מול פרופסור דמבלדור אשר הביט בנו במבט חודר. "ספרו לי הכל, בבקשה," הוא ביקש. "פרופסור, העניין הוא... העניין הוא שליסה לא כל כך זוכרת מה קרה, וזה מאוד מדאיג אותי..." הסביר לאון. -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 8 2024, 18:15 PM
|
||
|
הרגשתי את ליסה נועצת בי מבט שגנראה הביע את המשפט "אני לא הבעיה פה!" אבל לא היה לי אכפת.
"לא זוכרת מה?" שאל דמבלדור. -------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 9 2024, 15:04 PM
|
||
"הכל, בעצם..." מלמלתי לאחר מחשבה של שניה.
"כל הסיפור הזה מתחיל לעלות לי על העצבים," אמר לאון בעייפות. "על כולנו, תאמין לי..." נאנח פרופסור דמבלדור, גם כן בעייפות. ---------- וואי זה ממש נמרח מתחיל לשעמם אותי כבר אין שום דבר מעניין -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 10 2024, 08:36 AM
|
||
|
"אוקיי, אז אני מניח שאני אספר." אבל עדיין הייתי מודאג מהתנהגותה של ליס.
אחרי שגוללתי בפני דמבלדור את כל סיפורינו, הוא הצמיד את קצות אצבעותיו ואמר: "אני מכיר את המקרה הזה." "באמת?" שאלתי. איזו הקלה! "כן. זה נראה כאילו גרינדלוולד הטיל קללה על שילה - " "פרופסור, קוראים לה שלי, שכחת?" אמרה ליסה. "נכון, שלי. הוא הטיל עליה קללה והכריח אותה לפנות בניגוד לרצונה לחברה שלה - אבל השלי האמיתית עדיין בפנים, מנסה להילחם את דרכה החוצה." "אבל איך?" שאלתי. "הרי היא לא הייתה איתו באותו חדר בכלל." דמבלדור הגיט בי, ואז נפל לי האסימון. "בהוגוורטס..." לחשתי. -------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 13 2024, 13:35 PM
|
||
המידע ממש נכנס לי דרך אוזן ימין ויצא מאוזן שמאל. יכלתי להרגיש את זה.
שולי הראייה שלי כבר נעשו שחורים מרוב עייפות, ובקושי הצלחתי להחזיק את עפעפיי פתוחים. "פרופסור, נוכל אולי ללכת לישון לכמה שעות?" שאלתי תוך כדי פיהוק, ומרוב עייפות אפילו לא התנצלתי על כך. "כמובן," אמר דמבלדור בחיוך. -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 13 2024, 20:46 PM
|
||
|
"אז מה את חושבת על מה שדמבלדור אמר?" שאלתי. "זה די מעניין. כי אם שנינו לא קוללנו על ידי גרינדלוולד ושלי כן, אז אותי גם המישהי האחרת קוללה. נכון, ליסה?" היא שתקה. "ליסה?" ואז היא התמוטטה על הרצפה.
"ליסה!" צרחתי. "עזרה! מישהו!" לא הייתי מומחה בבדיקת פצועים, אבל הנחתי שאני צריך לבדוק את הדופק שלה. בטעות סתרתי על צווארה מרוב שידי רעדו, אבל הצלחתי לייצב אותן ולהרגיש דופק חלש מאוד. "עזרה!" צרחתי שוב. היו בפניי שתי בחירות: לנטוש את ליס ולהזעיק עזרה - או לקוות שיש לי מזל ופרופסור כלשהו יעבור כאן. בחרתי בבטוחה יותר. המשרד של דמבלדור היה הכי קרוב אליי, אז טסתי אליו. צרחתי את הסיסמה מול הגרגויל ולא טרחתי אפילו לדפוק בדלת. "דמבלדור, פרופסור, סליחה - ליסה התמוטטה, היא - " ואז נעצרתי, המום. "דמבלדור?" -------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 13 2024, 21:33 PM
|
||
צונזר כי אני לא רוצה אזהרה><
-------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 16 2024, 22:24 PM
|
||
|
חחחח
הוא היה עם הגב אליי, ולא הראה סימן ששמע אותי. אבל זה לא מה שהפחיד אותי. בתחתית צווארו, בין חולית הצוואר האחרונה לחוליית הגב הראשונה, היה קעקוע - לא גדול, כשני סנטימטרים על שני סנטימטרים, שהראה - ואז מצמצתי, ודמבלדור היה בגרם המדרגות. ''מהר, ליאון!'' הוא אמר. ניסיתי להיזכר במה שראיתי לפני רגע, אבל השניות האלה, חמקו ממני כמו מים בכפות ידיי. -------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 13:43 PM
|
||
ספאם:)
תעשה כבר שאני מתעוררת נו -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 19 2026, 22:30 PM
|
||
|
מיהרתי בעקבות דמבלדור וליסה מאחוריי.
רגע - -------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 19 2026, 22:33 PM
|
||
הצלחתי לחשוב סוף סוף. הכל התבהר בבת אחת, ממש כאילו כל אירועי היום נעלמו מההיסטוריה לגמרי. הייתי חייבת לעזור.
-------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 19 2026, 22:34 PM
|
||
|
"ליסה? מה - איך את - ערה?" הייתי המום ובקושי הצלחתי לחבר משפט.
-------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 19 2026, 23:55 PM
|
||
דבריו של לאון הדהדו בראשי, אך נדמה היה ששום דבר לא נקלט; כי משהו אחר הסיח את דעתי. סימן מטושטש הבזיק על עורפו של דמבלדור, אך נעלם כעבור רגע.
"א-אתה ראית את זה?" שאלתי בקול רועד, אך דמבלדור הסתובב וכיסיתי את פי בידי מיד, עיני נפערות בפחד. -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 19 2026, 23:59 PM
|
||
|
קפאתי במקום, כי איכשהו, למרות כל ההלם, הצלחתי לחבר אחד ועוד אחד. הסתובבתי אל דמבלדור, וראיתי שנאה טהורה, רצון להכאיב, רוע ניבט מעיניו התכולות שכעת הפכו אדומות -
"אה, את ערה," הוא נאנח בהקלה. "מה קרה?" כעת השבר היחיד שניבט מעיניו היה הקלה. -------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (22) « ראשון ... 19 20 [21] 22 קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |