![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (22) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: May 4 2024, 15:40 PM
|
||
|
i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראיתי את ליסה נכנסת לחדר המועדון של רייבנקלו מזווית העין. "ליסה!" קראתי ורצתי לחבק אותה. "איך את מרגישה? את רוצה לשבת? זוזו!" נזפתי בתלמידי שנייה מסכנים שישבו על הכורסה הטובה מול האח.
-------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 4 2024, 20:24 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"יש משהו שאתה רוצה לספר לי?" שאלתי אותו, מודאגת.
"לגבי ריק" אמרתי כשראיתי שהוא לא מבין. לא ידעתי מה אני מרגישה. אם אני שמחה, עצובה, מודאגת... בכל מקרה, אני לא יודעת מה קרה בכלל, חשבתי. לא לפתח ציפיות. -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 4 2024, 20:39 PM
|
||
|
"איך היא ידעה? היא שוחררה רק עכשיו. "לא, כלום, הכול טוב," אמרתי במהירות. "בואי, תשבי." הושבתי אותה ליד האח.
-------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 4 2024, 20:47 PM
|
||
התיישבתי.
"ראיתי את ריק בדרך לחדר המועדון. הוא התנהג אליי ממש מוזר, אני יודעת שקרה משהו" אמרתי לו. נאנחתי. "תקשיב, לאון, אני רק רוצה לעזור לך. אני דואגת שמשהו קרה לכם. זה קשור אליי איכשהו?". -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 5 2024, 08:45 AM
|
||
|
"לא קרה כלום בינינו, על מה את מדברת," אמרתי והתחלתי להרגיש את הזיעה יורדת במורד עורפי. אנחנו טובים מתמיד," המשכתי והתיישבתי על מסעד הכורסה של ליס.
|
|
|
|
פורסם ב: May 5 2024, 10:02 AM
|
||
נאנחתי שוב.
"ככה אתה רוצה, אה?" שאלתי, זיק של שובבות בעיני, "אני לא אעזוב אותך עד שתגלה!". התחלתי לדגדג את לאון בצווארו ובבטנו, צוחקת. -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 5 2024, 10:21 AM
|
||
|
"אוי, לא, לא - אוחחח - דיייייייי!" צחקתי והתקשיתי לנשום. בסוף הצלחתי להיחלץ מאחיזתה ורצתי למגורי הבנים.
"אני יכולה להיכנס לשם, אתה יודע!" היא קראה ושמעתי אותה מתחילה לעלות. הייתי צריך מקום מסתור ומהר - אז נכנסתי למיטת האפיריון שלי, נדחקתי לפינה והתכסיתי בכילות. אבל זה לא עבד. היא מצאה אותי מהר מאוד והתחילה שוב במתקפה. "לא, לא, אוקיי! יואו! אני - אני -" "רווק?" שמעתי קול מוכר. כשפקחתי את העיניים ראיתי את ריק עם דמעות בעיניו עומד מול המיטה, וישר הבנתי איך הסיטואציה נראית. -------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 5 2024, 15:31 PM
|
||
התרוממתי במהירות וישרתי את בגדי במבוכה.
"תקשיב, ריק!" התחלתי לרדוף אחריו, ותפסתי במפרק ידו בחוזקה. "אני בסך הכל רציתי לשאול את לאון מה קרה לכם, כי דאגתי לשניכם! דיגדגתי אותו כי..." לא ידעתי מה להגיד. "אולי פשוט תתנשקו לי מול הפנים וזהו?" שאל ריק, כבר כמעט מתייפח ורץ ממגורי הבנים. "אולי כדאי שאצא מפה כדי לא לגרום לעוד דברים בסגנון?" שאלתי את לאון, אך כשהבחנתי בדמעותיו ניגשתי אל מיטת האפיריון שלו וחיבקתי אותו. נעשה אותם זוג בסוף או שיריבו? -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 5 2024, 16:02 PM
|
||
|
כדאי שיריבו נראתי
התנערתי ממנה. "תעזבי אותי,' מלמלתי ובלי הסבר רצתי למצוא את ריק ולהסביר לו הכול. -------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 5 2024, 16:05 PM
|
||
לאאאאאאא
רציתי שהם יהיו ביחד:( "בנים..." מלמלתי בזעף ורצתי אחריו. עקבתי אחרי לאון עד מסדרון ריק. הוא לא נראה בשום מקום ולכן נכנסתי למעבר סודי כדי לקצר את הדרך לחדר המועדון. שרר חושך מוחלט, ולפתע התנגשתי בגוף חסון ומעדתי אחורה. "לאון?" שאלתי בהלם כשראיתי את גופו החבול והפצוע שלו. -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 5 2024, 20:40 PM
|
||
|
מי שרב הוא מאוהב ;)
''לכי ממני,'' אמרתי וניסיתי להמשיך לצעוד. אבל החלקתי על הדם של עצמי ונפלתי עם הפנים למטה. כשקמתי מיששתי את פניי וגיליתי שהאף נשבר. ''די,'' החנקתי יבבה וניסיתי לרוץ שוב. הפעם עצרתי שוב, אבל לא כי נפלתי - הייתי מסוחרר כל כך. הרגשתי את ידה החמה של ליסה נעטפת סביבי. ''מה קרה?'' היא לחשה. -------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 5 2024, 21:40 PM
|
||
"תסתכל עליי" אמרתי ללאון ברוגע. הייתי ממש מודאגת מהמצב שלו. כל פניו היו שטופי דם וגופו היה מלא בחתכים. ניגבתי את פניו בזהירות עם חתיכת בד, והוא נאנק בכאב.
"לחש סקטומסמפרה..." אמרתי בכעס, עוטפת את הנער המייבב בידי. "בוא, נלך למאדאם פומפרי" אמרתי והובלתי אותו אל המרפאה. -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 6 2024, 07:52 AM
|
||
|
כשלתי על ליסה, בקושי מסוגל ללכת. מיששתי את פי עם לשוני וגיליתי שהלחש יצר חתך כל כך עמוק בחיך שהוא הגיע עד העור החיצוני. תערובת של גועל, כעס, ואומללות הכתה בי. "הם - " ניסיתי לומר משהו אבל לא הצלחתי, כי בדיוק באותו רגע כרעתי להקיא בצד המסדרון.
|
|
|
|
פורסם ב: May 6 2024, 13:07 PM
|
||
נראה לי שכבר עברנו את גבול ה-pg13, לא?
"מי זה הם? תלמידים? מורים? אוכלי מוות?" שאלתי בבהלה, תוך כדי שאני תומכת בגופו הרועד של לאון. "הם..." הוא מלמל בקול צרוד, אך לפני שהספיק לסיים את המשפט התעלף בידי. דם קלח מפניו של לאון בעודי גוררת אותו בקושי אך במהירות אל המרפאה. "מאדאם פומפרי!" קראתי בבהילות, משכיבה אותו במגושם על אחת המיטות. לאחר כמה דקות של טיפול בפצעים ושיקויים רבים, לאון עדיין לא קם. דפיקות הלב שלו נחלשו לאט לאט, ואני נמלאתי פאניקה. "צריך לעשות לו הנשמה מפה לפה, אבל אני חושבת שיש איזשהו חוק על כך שמורים לא יכולים לעשות זאת..." מאדאם פומפרי הביטה עליי במבט רב משמעות. -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 6 2024, 13:34 PM
|
||
|
אה אופס
אוי זה jucey איך של כותבים את זה השחור. הוא הגיע שוב. השחור. כל כך שחור. אפל. בולע. חור שחור משחור. הוא דוחף אותי. דוחף אליי. הוא מעיר אותי. והורג אותי. השחור. השחור משחור. הוא חוסם את האוויר. אבל נותן לי אוויר. השחור. הלבן. "האאאאא!" הרמתי את הראש בבת אחת ובמהירות גדולה והתנגשתי במשהו. "אאו!" שמעתי קול. -------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (22) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |