![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (22) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: May 6 2024, 13:59 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא האמנתי שעשיתי את זה.
"אאוץ'..." שיפשפתי את אפי שכאב מההתנגשות בלאון. "איי, לאון..." מלמלתי, וכשהבנתי מה אני אומרת התנפלתי עליו בחיבוק דוב ענק. "אני כל כך שמחה שאתה בסדר!" אמרתי. באמת שמחתי שהוא התעורר, אבל השאלה שידעתי שהוא עומד לשאול הפחידה אותי. "איך עשית את זה? הרגשתי שאני עומד למות..." שאל לאון. אוי לא... עכשיו אני צריכה לספר לו... -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 6 2024, 15:14 PM
|
||
|
i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
''אני... אני...'' היא החלה לגמגם.
''ברוקס האמיצה כאן הייתה צריכה להפעיל קסם חזק מאוד, שאני לא הייתי מומחית בו. היא הצילה את חייך מלחש סקטומספרה.'' ''את - באמת?'' לחשתי והבטתי בפניה. -------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 6 2024, 16:30 PM
|
||
"כן, אבל זה לא כמו שזה נשמע..." מלמלתי במבוכה רבה, סומק עולה על לחיי.
"אני, אני... אני עשיתי לך הנשמה" אמרתי, נשמתי עמוק ואז אמרתי, "הנשמה מפה לפה". סומק עז עלה גם על לחייו של לאון. "צריך בשביל זה אומץ רב!" אמרה מאדאם פומפרי וקרצה אלינו, "אני אשאיר אתכם לבד". "אני מצטערת, אני בסך הכל רציתי להציל אותך! אני יודעת שזה זמן לא טוב, במיוחד אחרי מה שקרה עם ריק..." אמרתי במהירות. -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 6 2024, 16:39 PM
|
||
|
"לא, לא, זה בסדר," מיהרתי לומר. "את הצלת את חיי."
וככה ישבנו בשתיקה כמה דקות, עד שקולות התחילו להישמע מחוץ לדלת. "תוריד את הידיים המטונפות שלך ממני, חתיכת *ין מ*דיין! לך חפש איזה תחת לה*דיין איתו!" הקול נשמע מוכר, ואז נפרצו דלתות המרפאה וריק נכנס ביניהן. "אוי אלוהים!" הוא התנפל על צווארי ונשק לי ארוכות. "דאגתי לך כל כך! אני נורא מצטער על מה שקרה, אני יודע שזו הייתה תאונה, אוי..." הוא חיבק אותי שוב. -------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 6 2024, 16:48 PM
|
||
החטפתי אל לאון מבט נואש, לא ידעתי איך להתמודד עם הסיטואציה.
אני הרגע סוג של נישקתי אותו, ופתאום החבר שלו לשעבר בא ומנשק אותו, למרות שהם רבו לפני כמה דקות. מה קורה פה? קשה למוח שלי לעכל את כל מה שקורה. פשוט עמדתי כמו פסל במקום. "הכל בסדר?" שאל ריק כשראה את המבטים המוזרים והמבולבלים שלנו, "קרה משהו מיוחד כשלא הייתי פה?" אתם לא נפרדתם קודם? ממש רציתי להגיד את זה, אבל ידעתי שזה פשוט יהרוס את ריק אז שתקתי. -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 6 2024, 16:54 PM
|
||
|
"ליס... בדיוק הצילה את חיי," פתחתי. "מדאם פומפרי לא ידעה מה לעשות נגד סקטומפסמפרה כי אני הייתי התלמיד השני שנפגע מזה אי פעם, ולילה קראה על זה באחד מעותקים המשוכפלים של הנסיך חצוי הדם, והיא ידעה מה לעשות, אז היא... עשתה."
ריק הביט בליסה בלי הבעה. ואז הוא קם, התקרב אליהם ונתן לה חיבוק גדול. "אץ הצלת את החבר שלי," הוא לחש. -------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 6 2024, 17:00 PM
|
||
עמדתי במקום.
טפחתי לריק על השכם והדפתי אותו בעדינות מגופי. "אה... אתה לא כועס?" שאלתי, מופתעת. "עלייך? לא! את הצלת את לאון!" הוא אמר. "מצטערת, שחכתי שאתה לא רייבנקלואי" אמרתי, חצי בחיוך חצי ברגש אחר שלא הצלחתי להבין. "על לאון! לא רבתם קודם?". היה לי קצת כואב להזכיר לו, אבל זו הייתה האמת. -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 6 2024, 17:04 PM
|
||
|
"אה..." פניו נפלו מעט, אבל אז חזרו לחיוך. "כן, זה כלום. תאונה, כמו שאמרתם."
-------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 6 2024, 17:08 PM
|
||
נשמתי לרווחה, אך אותה אבן שישבה על ליבי לפני התקרית המוזרה חזרה למקומה.
אין מצב שהתאהבתי בלאון. זה לא רציני.... "טוב, ביליתם בנעימים מספיק זמן, עכשיו לאונרדו צריך זמן לנוח!" אמרה, וגרשה אותי ואת ריק בתנועות ידיים גסות מהמרפאה. "תרגיש טוב" אמרתי ולחצתי על ידו של לאון בעדינות. -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 6 2024, 17:14 PM
|
||
|
"ביי," קראתי. ידי השמאלית החליקה מידה של ליסה.
ובלילה, כשישנתי, משום מה שמתי אותה קרוב ללב. -------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 6 2024, 17:22 PM
|
||
יום למחרת הכל היה בדיוק כמו בדרך כלל.
התיישבתי ליד לאון בארוחה, ומצידו השני ישב ריק. מה שלא היה כרגיל היה המחשבות שלי. כבר לא חשבתי על נעלי הריקוד החדשות או על שיעורי הבית, אלה על קוסמים רצחניים ועל אהבה. או, אהבה... "קחי את זה" לחש אליי לאון לפני שקם ודחף לי ליד פתק. 'תפגשי אותי במעבר הסודי בהפסקה' היה כתוב שם. -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 6 2024, 20:40 PM
|
||
|
חיכיתי לה שם ורגלי תופעה בקצב מהיר על הרצפה. לבסוף הוסט שטיח הקיר והיא נכנסה.
-------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 6 2024, 20:56 PM
|
||
"היי לאון, זה אתה?" קראתי בקול, שרביטי מונף בהיכון.
הייתי מוכנה לכל דבר. כשראיתי שזה לאון נרגעתי ושמטתי את זרועי לצד גופי. "מה רצית? גילת משהו על גרינדלוולד? אה! אתה מתכוון לספר לי על מי שתקף אותך! אבל למה בסודיות?" תקפתי אותו בשאלות. -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 6 2024, 20:59 PM
|
||
|
"רציתי... לדבר איתך על מה שקרה במרפאה." שתיקה. "תביני, אני -" אבל היא קטעה אותי.
|
|
|
|
פורסם ב: May 6 2024, 21:01 PM
|
||
"זה קשור לריק? אוף... אני נורא מצטערת... מאדאם פומפרי אמרה שזה הפתרון היחיד..." זו הייתה הפעם הראשונה בחיי שהרגשתי שאני לא מבינה לאן לאון חותר בדיוק
-------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (22) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |