![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (22) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: May 6 2024, 21:05 PM
|
||
|
i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"מה - לא. אני - פשוט - היה לך טעם טוב - לא זה לא טוב - אהבתי לנשק אותך - אוף, נו!" לא הצלחתי להוציא את זה במילים, אז פשוט הצמדת את שפתי לשפתיה.
וחמש שניות אחרי זה ברחתי משם. -------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 6 2024, 21:08 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"היה לך טעם טוב... מה?" אמרתי לעצמי, חצי מופתעת חצי מבולבלת.
זה היה כל כך מרגיע, כל כך משחרר. המגע הרך על שפתי עורר בי הרגשה שלא הרגשתי מעולם. כשלאון ברח משם הרגשתי עצב. על כך שלא גיליתי לו, על כך שהוא סובל ממערכת היחסים המבולבלת איתי ועם ריק. "חכה!" קראתי לאחר כמה שניות ורצתי אחריו. -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 6 2024, 21:10 PM
|
||
|
לא יכולתי לשאת את זה. עצרתי ליד פסל, כינוונתי את השרביט אל המסדרון וישר כשליס עברה לחשתי "אובליוויאטה".
פשוט לא יכולתי לשאת את המחשבה שבגדתי בריק. ועוד עם ליסה? החברה כי טובה שלי? -------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 6 2024, 21:14 PM
|
||
שחכתי מה הלחש הזה אומר
כמובן שמעדתי כחמישה מטרים מהיציאה מהמעבר. איזה מגושמת אני! כבר איבדתי את עקבותיו של לאון. "צריכה עזרה?" שמעתי קול, וכשנשאתי את מבטי למעלה הבחנתי בנער שהתנגשתי בו כמה ימים קודם. "תראי, אני עוקב אחרי בזמן האחרון, ואת נראית לי מאוד יפה...." הוא התחיל לקשקש. אני רודפת עם החבר הכי טוב שלי שהרגע נישק אותי כשהוא עדיין ביחסים עם בן הזוג שלו ואתה מקשקש על יציאות????????? העובדה הזאת גרמה לי ממש לא לרצות לצאת איתו. "זוז" מלמלתי ועקפתי אותו בריצה. -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 6 2024, 21:24 PM
|
||
|
זה לחש שמוחק זיכרון
מוזר. זה לא עבד עליה. אני חייב לנסות שוב. הסתתרתי מאחורי חליפת שריון עד שהנער שהיא התנגשה בו יעבור ויצאתי אחריה שוב. ''היי, ליסה!'' קראתי. היא הסתובבה אליי וחיוך של הקלה הופיע על פניה. היא רצה לחבק אותי, אבל באמצע הדרך הפעלתי עליה את הלחש - ועכשיו הוא עבד. כנראה פשוט פספסתי בפעם הקודמת. ''לאון?'' היא שאלה בבלבול. ''מה אנחנו עושים כאן?'' -------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 6 2024, 21:29 PM
|
||
"מה קורה פה?" שאלתי בבלבול.
"איזה לחש הטלת עליה?" שאל הנער שכבר כמעט עבר את העיקול במסדרון. "הטלת עליי לחש?" שאלתי את לאון, ערפל ממלא את ראשי. -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 7 2024, 08:24 AM
|
||
|
"אה... אה... אובליוואיטה!" השרביט היה מכוון אל הנער. "ליאון?" ליס הייתה מבולבלת.
"אובליוויאטה!" אמרתי שוב וכיוונתי את השרביט אליה. הבטתי שוב לאחור וראיתי שהנער כבר לא היה שם. יופי. -------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 7 2024, 15:49 PM
|
||
"מר קיטי, גש למשרדי ברגע זה!" קולה הזועם של פרופסור מקגונגל נשמע משום מקום, ואני הבטתי לכיוונה בשאלה.
"למה?" שאלתי, "הוא לא עשה כלום!". "זה מה שאת חושבת, אבל אם תנסי, תביני שאת לא זוכרת מה קרה פה בכלל!" אמרה מקגונגל חצי ברוגע וחצי בטירוף, עוזרת לי לקום. "אתה הטלת על שני תלמידים, אחד מביתי, לחש שכחה!" צווחה מקגונגל על לאון. "רגע, מה?" שאלתי בבלבול, "למה?" -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 7 2024, 15:52 PM
|
||
|
"מה?" שיחקתי אותה כמה שיותר מבולבל. "על מה את מדברת?" שקלתי את סיכויי להטיל גם על מקגונגל לחש. בסוף החלטתי שלא שווה לקחת את הסיכון.
-------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 7 2024, 15:56 PM
|
||
ניערתי את ראשי.
לא ייתכן שלאון יטיל עליי לחש שכחה! אנחנו מכירים מגיל כזה קטן... יהיה לי ממש קשה לסמוך עליו עכשיו. "מה קרה לפני שהגעתי לפה?" שאלתי את עצמי בקול, מנסה להזכר בכוח. כעבור רגע רגעים קטועים מהיומיים האחרונים חזרו לי לראש ורצו בטישטוש מול עיני. רצתי אל משרדה של מקגונגל. -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 7 2024, 18:19 PM
|
||
|
כשהגענו אל משרדה של מקגונגל כבר כל גבי היה מכוסה זיעה. יסלקו אותי? מה העונש על הטלת לחש שכחה על האחר? מה עם ליסה?
''טוב, קיטי,'' אמרה מקגונגל בסבר פנים חמור. היא סימנה לי לשבת והתיישבה מולי. ''אני בזה הרגע תפסתי אותך מטיל לחש שכחה על שני תלמידים אחרים. יש לך משהו לומר להגנתך?'' ''אה...'' גמגמתי. ''זה היה... מוצדק?'' ''מוצדק?'' אמרה מקגונגל. ''איזה סיבה בעולם תצדיק הטלת לחש שכחה?!'' ''תראי...'' הייתי נואש. ''אני...'' הבטתי בעיניה דרך משקפיה. ''אני... אני אספר לך את כל הסיפור.'' והתחלתי לגולל בפניה הכול. -------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 7 2024, 18:41 PM
|
||
"תראה... אני מבינה אותך, אבל ענייני האהבה הפרטיים שלך לא מצדיקים הטלת לחש שכחה..." שמעתי את קולה של פרופסור מקגונגל ממקומי ליד דלת משרדה.
אזרתי אומץ ודפקתי על הדלת. "מי זה? אני עסוקה כרגע!" היא קראה, אך אני בכל זאת נכנסתי. "אה... פרופסור?" אמרתי, סומק עולה על לחיי לנוכחותו של לאון, "נזכרתי. הלחש של לאון לא היה חזק במיוחד... אני יכולה לדבר איתו כמה רגעים?". "בוודאי" קרצה אליי מקגונגל, אך אז פנתה אל לאון. "לא אגרש אותך מבית הספר, אך עליך לבצע מספר עונשים במשך כל השבוע!" היא אמרה בחומרה וחזרה לענייניה. -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 7 2024, 19:32 PM
|
||
|
הלכתי מבויש ממשרדה של מקגונגל והקפדתי לא להסתכל לליסה בעיניים.
''מה את רוצה?'' מלמלתי לרצפה. -------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 7 2024, 19:47 PM
|
||
"אתה לא תסלח לי על זה בחיים...." לחשתי.
משכתי את לאון לעברי ושפתי פגשו את שלו בשנית. משכתי את הנשיקה העמוקה ככל שיכלתי, אך כשרגש האשמה פשט בגופי לגמרי עזבתי אותו, מלמלתי "מצטערת" במהירות וברחתי אל חדרי המגורים של הבנות. -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 7 2024, 19:58 PM
|
||
|
הייתי המום.
מה? כאילו - היא פשוט - ו - היא - אני - מה? כאילו - מה? היא פשוט נישקה אותי! וכאילו, לא שלא אהבתי את זה. אני מצטער שהיא עזבה. אבל - היא החברה הכי טובה שלי! ואני נישקתי אותה קודם! ויש לי חבר! מה! -------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (22) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |