![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (22) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: May 7 2024, 20:06 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפצתי על המיטה שלי, פני אל הכרית.
הטלתי כמה לחשים על הכילות נגד ציטוט וריגול והתחלתי לבכות. אני כזה אדם נורא! אני משגעת את החבר הכי טוב שלי עם כל הנשיקות האלה, וכל זה בזמן שיש לו חבר! מה עבר לי בראש???????? מצד שני, אני לא האשמה היחידה פה... הוא זה שנישק אותי קודם! טוב, אני זאת שנישקתי אותו קודם, אבל זו הייתה הנשמה אז זה לא נחשב... אוף! הכל כל כך מבלבל... -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 8 2024, 12:00 PM
|
||
|
i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חייב לצאת מהמקום המחניק הזה.
התחלתי לרוץ עד הדלתות הגדולות. הן נפתחו בלי שנגעתי בהן. רצתי ורצתי ע"ש שהגעתי לאגם. "אההההה!" צרחתי. "אההההההההההההה!" התיישבתי על הברכיים ואז נפלתי קדימה, מכה על האדמה עם אגרופיי. "למה..." בכיתי. -------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 8 2024, 15:12 PM
|
||
התיישבתי במיטתי, מתייפחת.
הבטתי מעבר לחלון, ודמות הנער הבוכה בחוץ וחברו שניגש לנחם אותו הרגו אותי מבפנים. למה כל ענייני האהבה שלי אף פעם לא מסתדרים????? הספיקה לי הפעם הקודמת... לבסוף קיבלתי החלטה והתחלתי לנסח מכתב סליחה לחברי הטוב ביותר. -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 8 2024, 16:09 PM
|
||
|
התכנסתי לכדור והבטתי באגם.
המים נראו כל כך צלולים... יכולתי לראות צמחים, אבנים, את החול המתערבל... והכול היה כל כך שלו, אז החלטתי שאני רוצה גם שלווה כזאת, אני גם רוצה לחוות את זה. אז נכנסתי למים. וזה הרגיש כך כף טוב! בהתחלה הקור שיתק אותי, אבל לאט לאט התרגלתי והתחלתי להניע את גופי ביתר חופשיות. טמנתי את ראשי מתחת למים וצרחתי את נשמתי. "יוווווו-הוווווווווווווו!" -------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 8 2024, 18:30 PM
|
||
איך להמשיך? אין לי כל כך רעיונות אז אני אעתיק ממך...
אני צריכה קצת שקט. נכנסתי אל החדר האמבטיה ונעלתי את הדלת כדי למנוע עוד כמה תקריות מביכות. פשטתי את בגדי ונכנסתי אל האמבט הגדול, מתענגת על החום ועל מגע בועות הסבון הנעים. שכבתי שם זמן מה, מנסה להתנתק מכל המחשבות והרגשות שהסתחררו בי כתוצאה מאירועי התקופה האחרונה. -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 8 2024, 19:11 PM
|
||
|
לפעמים פשוט צריך להעביר כמה תגובות של מחשבות
או פשוט להעביר תגובות, הן לא צריכות להיות משהו מיוחד שחיתי שם איזה חצי שעה עד שיצאתי מהגם אל האוויר הקר. מלמלתי לחש מייבש לבגדיי ויצאתי אל הטירה. -------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 8 2024, 19:19 PM
|
||
לפתע שמעתי דפיקה על הדלת.
"הי ליס, פרופסור מקגונגל צריכה אותך!" נשמע קולה של שלי מבעד לדלת. "שניה אני יוצאת!" קראתי וקפצתי מהאמבט במהירות, כמעט מועדת מהרצפה המחליקה. כשהגעתי למשרדה של מקגונגל המתינו שם גם לאון, ריק ועוד נערה שלא הכרתי. "מה קורה פה?" שאלתי את שלושתם, מונעת קשר עין עם לאון. -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 8 2024, 19:23 PM
|
||
|
השתדלתי להימנע מקשר עין איתה. נצמדתי אל ריק כמה שיכולתי, וניסיתי להרגיע את עצמי כדי שהזיעה שלי לא תסגיר אותי.
"זה מה שאני שאלתי," אמר ריק. "והיא אמרה שהיא לא תענה לי עד שכולנו נהיה כאן." "גם לי," אמרה הנערה בקול חזק. שלושתם הסתכלו עליי בציפיה. "מה?" התגוננתי. "אני לא שאלתי אותה!" -------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 8 2024, 19:50 PM
|
||
"אז... כולנו פה?" שאלתי, לא כל כך מבינה את הסיטואציה.
"אני לא שואלת!" אני והנערה אמרנו בו זמנית. "גם אני לא!" אמר לאון. "בסדר, בסדר... אני אשאל..." אמר ריק בכניעה ודפק על דלת משרדה של פרופסור מקגונגל. "כנסו!" היא קראה מבפנים, וזה בדיוק מה שעשינו. "אה... למה קראת לנו, פרופסור?" שאל ריק. פרופסור מקגונגל נאנחה. "זה גרינדלוולד" היא אמרה, סורקת אותנו במבט רציני. -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 8 2024, 21:08 PM
|
||
|
''אההההה...'' אמרתי בשקט. ''זה בגלל שאנחנו היינו היחידים שנפגעו, נכון? שמעתי על זה.''
-------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 8 2024, 21:20 PM
|
||
זיכרון מבעית מאותו היום רץ בראשי, גורם לסחרחורת.
כיוון שהתיישבתי לידו, אחזתי בכתפו של לאון לתמיכה, אך הוא הדף אותי אוטומתית ואני נפלתי מהכיסא, ראייתי מעורפלת. "גברת ברוקס! הכל בסדר?" שאלה פרופסור מקגונגל, מבוהלת. "אני בסדר" אמרתי, מתנשמת. קמתי באיטיות. "פרופסור, אני יכולה ללכת? הזיכרונות האלה לא עושים לי טוב..." אמרתי ברגע שהתיישבתי על הכיסא. "בוודאי," היא אמרה, "מר קיטי, לווה אותה בבקשה אל חדר המועדון שלכם ולאחר מכן חזור לכאן, אני צריכה לשוחח אתכם על משהו". -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 8 2024, 21:29 PM
|
||
|
''אה - '' הופתעתי. ''לא כדאי שכולנו נהיה כאן? כאילו... בגלל הנושא?''
''זה בסדר, פרופסור מקגונגל,'' אמר ריק. ''אני אלווה אותה.'' ושניהם יצאו מהחדר. -------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 9 2024, 06:57 AM
|
||
"אשלים איתה את הנושא מאוחר יותר" שמעתי במעומעם את קולה של מקגונגל ממשרדה, אך המשך שיחתה עם לאון והנערה נבלע ככל שהתקדמנו במסדרון.
הרגשתי הקלה רבה על כך שלא לאון הוא זה שמלווה אותי, אם זה היה הוא הייתי מקיאה עוד לפני שהגענו... "תודה" אמרתי לריק כשהגענו לחדר המועדון, והבטתי בו רץ בחזרה אל משרדה של מקגונגל. -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 9 2024, 08:27 AM
|
||
|
כשריק חזר, מקגונגל התיישבה והניפה את שרביטה. מייד נוצרו עוד שלושה כיסאות ואנחנו התיישבנו בהם.
"אז," היא אמרה. "כולכם, כולל גברת ברוקס שם, נפגעתם מהלחש של גרינדלוולד." עצירה. "כתוצאה מכך, יש חשדים שהוא כיוון אליכם. ועכשיו, לפני שתתחילו עם הטרוניות שלכם - " היא הרימה יד בצורת "עצור". "זו רק תיאוריה. אבל אנחנו כן נרצה לקחת אתכם לכמה שעות מחר, כדי לוודא שהכול אצלכם בסדר." -------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 9 2024, 13:58 PM
|
||
עצב, חרטה, בלבול ותקווה מילאו אותי בו זמנית, גורמים לראשי לגעוש.
צנחתי על אחת הכורסאות ביאוש מעורב בעייפות, ונירדמתי תוך רגע. שחור. הכל נהיה שחור. זה רק חלום, זה רק חלום, זה רק חלום!!!! שחור, אפל ומכאיב. אדום! דם, דם בכל מקום. זה רק חלום, זה רק חלום, זה רק חלום!!!! שוב שחור. ואז אפור. ערפל קפוא וחודר. ושוב השחור חוזר ומשתלט. -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (22) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |