![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: May 19 2024, 17:42 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בס"ד
הסברה ארצישראלית הי צ"דניקים, עלה לי רעיון- את שוב הולכת לחפור לנו? לא, בדיוק ההפך. הרעיון שעלה לי הוא כזה- אתם תצטרכו לקרוא את המשפט הזה ואת מה שכתוב אחרי הפעם הבאה שתפסיקו אותי וזהו, כל השאר אני אכתוב כל מה שבא לי על מה שבא לי כי במילא אתם לא קוראים את זה ואני פשוט אכתוב עד שתפסיקו אתי (כלומר עד שאני אחליט שאתם מפסיקים אותי כי אני שולטת עליכם) ואחרי זה אני אסביר לכם מה אתם צריכים לעשות בפעילות, סיכמנו? יופי. עכשיו תדלגו למטה, כן שם, אחרי המשפט הכתום הבולט, שם יש מה שרלוונטי אליכם, הלכתם? יופי. עכשיו אני יכולה לכתוב כל מה שבא לי וכמה שבא לי ועד מתי שבא לי וכיף! נתחיל בלדבר על הפעילות כי אחרת מה הקטע ואז נשיך עם כל אסוציאציה שעולה לי לראש. אז במלחמה הנוכחית, ובכל מלחמה, מאוד חשובה ההסברה, כלומר להגיד לעולם למה בעצם אנחנו צודקים והם הרעים והמרושעים וזה בכלל מטופש כי למה אנחנו צריכים להצדיק את עצמנו, אנחנו צודקים ואנחנו חזקים ושכל העולם יסתום. תודה. אופס, לא מתאים לכתוב דברים כאלה בפעילות אבל במילא אף אחד לא קורא את זה אז מה אכפת ואם כן- לך מפה מה אתה קורא את זה משועמם? וואו אני לא במצב רוח טוב. בכל אופן, אני בעד שהעולם יסתום את פיו ויתן לנו לנהל את עצמנו בשקט, מצד שני, זה שאי אפשר להתעלם ממנו אומר שיש לנו ערך מסוים, ערך פוליטי, ועלינו להשתמש בו, אנחנו לא עושים את זה מספיק. אנחנו מדינה מתוסבכת ברמות, אני מתה על המדינה שלנו, גם על העם, למרות שגם הוא מתוסבך, אנחנו כמו מתגברים חמודים ועצבניים מדי, אמלה כמה פסיקים. מעניין אם אי פעם נבין איך כדאי לעשות דברים, אולי יום אחד יבוא המשיח. אולי מחר יבוא המשיח. אולי היום יבוא המשיח, אתם יודעים, לא אני. או שאתם לא יודעים? בכל מקרה אתם לא קוראים את זה בכלל אז לא משנה.. וואי זה כיף לדבר לאף אחד אני יכולה לכתוב ככה את כל מה שמתרוצץ בראשי מבלי שאי יעיר או יאמר דבר על זה. אני צריכה לעשות את זה לעיתים יותר קרובות, אולי ככה כל ניסוח? נראה. בכל אופן המלחמה הזאת כבר משתגעת ולא נראה שהיא תיגמר בזמן הקרוב למה אחרי עזה יש לנו את לבנון, אבל אנחנו מדינה ועם מתורגלים במלחמות אז אי אפשר להגיד שזה משהו חדש שלא התמודדנו איתו, מעניין אם הייתה שכבה אחת בזמן האחרון שעשתה בגרות נורמלי. אני בעד שכמו הקלות בבגרות יתנו גם הקלות החגים, כמו נגיד פסח, קצת פחות לנקות, מגיע לנו. אני בעד הרבה דברים, וגם נגד, כלומר יש לי דעות. וואלה יש לי דעות, יפה לי. אוקי שיניתי את דעתי בנוגע להסברה, ומי שקרא קודם ולא קורא עכשיו יוצא בדעה מוטעה, עדיין בא לי שהעולם יסתום את פיו אך כיוון שנראה שזה לא יקרה בזמן הקרוב הבנתי כי אנו צריכים את ההסברה כמעשה דיפלומטי. כלומר, את האמת לא מעניין אותי מה שחושבים עלי שם בחו"ל וגם לא על המדינה שלי, אבל אנחנו בכל זאת בקשרים עם כל העולם, וכדאי לשמור עליהם, אומנם לא כמעשה תלותי כפי שזה היום אלא כשמעשה ידידותי. טוב, די. אז מה שתצטרכו לעשות בפעילות זאת זה אחד משני דברים, או שארץ ישראל תעשה הסברה על "כדאי לחזור לעזה" או שעזה תעשה הסברה על המלחמה. כלומר, עליכם לכתוב מעניה על ארץ ישראל או רצועת עזה על כך שזה המקום שהסטורית הוא שלנו והמלחמה הזאת מאוד מוצדקת כי וכו' וכו'. שימו לב- הסברה זה לפחות שני נימוקים. תהיו יצירתיים, יש לכם את מי מדבר ועל מה הוא מדבר (וגם זה בחירה) וכל מה שנשאר לכם זה להתפרע עם הדיבור עצמו. תהנו! על פעילות זאת תקבלו חממה על החוף.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 3 2024, 11:45 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: מיכל, בסוף גם אני אהיה דוסה
איזה הסברה אני עושה: מחסלים את כל המחבלים ומעיפים את חמאס מהגוש\ עזה מחזירים את החטופים ואז מתחילים הפגנות על לחזור לנחלה של הגוש קטיף. ההסברה: אני אעשה הפגנה על לחזור לגוש ואתנחל שם שאגדל. הערות\הארות\שהעולם יהיה בשקט: -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 11 2024, 11:06 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מוקפץ זה לא טעים
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |