![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (105) « ראשון ... 78 79 [80] 81 82 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 07:08 AM
|
||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לכי על זה אנריאה קור היא התגלמות אלוהים גם שרון וקרוליין יפות אבל אנדריאה... וואו וג'ים החתיךךךך פשוט משפחה של חתיכיםםםםם איך אני אוהבת אנשים יפים -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 07:09 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחח
אמהות זה דבר נורא מתיש, תתרגלו. -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 07:10 AM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איכ בנים אלא אם כן את איברהים אל סמאדי ואז אני מתאסלמת בשבילך -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 07:12 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא אוהבת את הצבע של הפורטל היום
זה צבע של דםםםםםם הכחול היה הכי יפה -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 07:13 AM
|
||
למה הצבע של הפורטל נדיר היום,
מזכיר את גריפ -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רומיייי -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
זה הכי נורמלי שהיה עד עכשיו
שירחמו על הזקנים ולא ישימו עוד צבעים זרחניים זה באמת יותר מידי -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 07:14 AM
|
||
אין לי כוח להתארגן
-------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 07:16 AM
|
||
למה דיברתי על איברהים עכשיו אני מזילה ריר באינסטגרם
ואני בכלל לא אוהבת גברים או מחבלים או שניהם הבחור פצצה מצטערת ניסיתי לשנוא אותו בכל כוח הכהנא שלי אבל הוא חתיך יותר מידי ואני לא אוהבת גברים אז הוא באמת וואו רציני -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 07:22 AM
|
||
חחח לפחות זה יעיר אותך קצת
|
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 07:24 AM
|
||||
מה זה קצת חיים שלי חושבת על הדייט של איברהים ואל ג'יי המושלמת כולי ערה מכל כיוון אל ג'יי היא האישה המושלמת מבחינה חיצונית כל מה שאני אוהבת בנשים והיא ואיברהים (החתיךךךךךךך) יצאו פעם לדייט אני גוססת אני לא מרגישה טוב האקסית שלי אולי זבל אבל ידעה לקלוע בול לטעם שלי וואו -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 07:25 AM
|
||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
איזה צבע יפה
-------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 07:25 AM
|
||
חחחחח, לפחות היא טובה במשהו...
|
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 07:27 AM
|
||||
טובה בלהראות לי ערבים יפים איזו טעות ה ייתה לספר לה על החולשה שלי באוניברסיטה היא לא הסכימה שערביות ידברו איתי כל יום שחזרתי היא הללו את פיבסתה כזה "מי זאת ששמת לה עוקב??? היא ערבייה התחלת איתה???" אלוהים ת י ר ג ע י -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 07:29 AM
|
||||||
אובסס🙄 -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |