![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (105) « ראשון ... 82 83 [84] 85 86 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 08:20 AM
|
||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אני אמור להיעלב? בוקק -------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 08:20 AM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הדס לא נותנת לי להתחתן עם בחיר ליבי מה איתך -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 08:21 AM
|
||||||
מי זאת הדס ובחיר? לא בחירת? -------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 08:21 AM
|
||||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני... לא אוהבת גברים חוץ מאיברהים -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 08:22 AM
|
||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יפה זו גם הללו את פיבסתה השאלה שלי -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 08:22 AM
|
||||||||||
אז להיעלב? ![]() -------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 08:23 AM
|
||||||||
ה יי אני הדס, ואני לא נותנת לה כי יש לנו עקרונות והוא רוצה שנמות -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 08:23 AM
|
||||||||||
בחירת ליבי כן זאת אהובתי שאתם מכירים אבל יש גבר אחד שאני ממש ממש אוהבת ואני בכלל לא אוהבת גברים זה כזה מוזר פעם ראשונה שאני נמשכת לגבר מפה לשם הוא חתיך והדס לא מסכימה לי כי הוא אנטישמי אבל הוא חתיך וזה מסבך הכל -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 08:24 AM
|
||||||||||
למה למות ולמה לא לתת לה ולמה יש לך אישור להחליט לה -------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 08:25 AM
|
||||
כי הוא ערבי מוסלמי תומך פלסטין אנטישמי שונא ישראל -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 08:26 AM
|
||||||
אמממממממ וגם הוא אוהב אותך? אע מה את חושבת -------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 08:27 AM
|
||||||||
זהו אני שוקלת להתאסלם ולשנות את השם לפאטימה ולעבור לדובאי ולהתחתו איתו -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 08:28 AM
|
||||||||||
לאאאאאאאא הוא לא ייתן לך לגלוש כאן אללללללללל תעשי את זה -------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 08:28 AM
|
||||||||||
כבר אמרתי לך שאני לא מאשרת קרציה -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 08:29 AM
|
||
אתם הורסים שמחות
בסדר אני לא אתאסלם בשבילו הוא יישאר פנטזיה שאני לא אוכל לממש לעולם -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |