![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (105) « ראשון ... 8 9 [10] 11 12 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 30 2024, 22:50 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היוש הגר
טוב אני בפאניקה מתקדמת בובת סנטה קלאוס ענקית מצאתי במחסן אבל פלטה לשבת לאאאא מה פתאום מצחיק הדו קיום שיש בבית שלי בין אח שלי היהודי דתי לביני הנוצרייה דתייה איפה הוא שם את הפלטה הטמבל הזה אני חייבת פלטה הוא לא יענה לי עכשיו הוא בעבודה יואו עצבים טוב אני יורדת למחסן לחפש שוב -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 30 2024, 22:52 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
למאו איך נוצריה ויהודי דתי חיים באותו בית זה בטח ממש מוזר -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 30 2024, 22:55 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בופ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 30 2024, 22:56 PM
|
||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בבית שלי הכל אפשרי אח שלי תפס את הצד של אמא שלי (משפחה חרדית) והוא דוס אני עברתי את הטבילה ותפסתי את הצד של אבא שלי (משפחה קתולית) ואני גם אדוקה מאוד בדת שנינו דתיים אבל כל אחד תפס דת אחרת מכיוון שלו יש הרבה יותר איסורים ממני אני שומרת על סדר הכשרות בבית שהוא יוכל להמשיך לחיות בלי שאני אקלקל לו ואם באלי לערבב משהו אני הולכת לאכול בחוץ או אצל אבא שלי הנוצרי אני משתדלת מאוד לא להכשיל אותו בעבירות אני אחות טובה הוא עושה קבלת שבת ואני כל ראשון בערב בכנסייה ואנחנו חיים נהדר יחד -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 30 2024, 22:59 PM
|
||||||||
באמת אחות נהדרת -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: May 30 2024, 22:59 PM
|
||||||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש שם מספור אז בין השני לשלישי --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: May 30 2024, 23:01 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבא שלי: תנתק את השיחה ימטומטם אתה מגזים לדבר ככ הרבה זמן עם חברים זה בזבוז זמן --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||
שמע אני מאמינה בחופש דת אז לא אכפת לי במה הוא מאמין רק שיהיה בריא ומאושר זה מה שחשוב קשה לו עם הנצרות כי הוא שונא את אבא שלנו אז כל שנה אני שמה את סנטה קלאוס ואת העץ בחדר שלי איפה שהוא לא נכנס במקום בסלון שזה לא יפריע לו ועכשיו אני צריכה למצוא את הפלטה נו -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||
דפאק? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 30 2024, 23:02 PM
|
||
הדבר היחיד שמפריע לי באח שלי זה שהוא הומופוב אבל מה אני אעשה אי אפשר לשנות אנשים
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 30 2024, 23:03 PM
|
||||||||
זה מצחיק כי הוא תמיד כועס עליי כי אני לא מדבר עם חברים כמעט כאילו שום דבר שאעשה או לא אעשה לא יספק את האיש הזה --------------------
|||||||
|
|
||
בכל פעם שאני לובש בגדי ספורט יש לי את הרצון הבלתי הגיוני לעשות פוזות שרירים מול המראה.
אין לי שרירים. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 30 2024, 23:04 PM
|
||||
מה קרה חיים -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 30 2024, 23:05 PM
|
||||||||||
הא מה לא הבנת בדיוק:0 זה כמו שעשית בעצמך לא? אתם גורמים לי לחשוב שזה עדיף לגדול בלי אבא... -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |