![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (105) « ראשון ... 14 15 [16] 17 18 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 31 2024, 14:47 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן. --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 31 2024, 14:50 PM
|
||||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא מצחיק אותי אני התחלתי את הגיאומטריה אתמול עשיתי 4 תרגילים ולא הצלחתי, אז אמרתי טוב אני אעשה את המבחני חזרה אז הצלחתי תרגיל אחד של לוגים (זה היה נראה מאוד מפחיד וזה יצא יפה בסוף ולא 3 שמיניות כמו אתמול) ואז נתקעתי על אנליטית ואז על עוד אחד ואז אמרתי טוב אני אעבור לאנליטית לא מהמבחנים אבל אין לי מושג מה עושים -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 31 2024, 14:51 PM
|
||
אבישג פה או שדמיינתי?
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 31 2024, 14:54 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא מזהה את המשתמש Felis Alba :(
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 31 2024, 14:55 PM
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זאת אבישג! וכן אני פה. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 31 2024, 14:55 PM
|
||||||
יוווו מה קורה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 31 2024, 14:56 PM
|
||||||||
בסדר, מה איתך? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: May 31 2024, 14:57 PM
|
||||||||||
במלחמה עם מתמטיקה👍 -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: May 31 2024, 14:59 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבישג פוף?
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 31 2024, 15:07 PM
|
||||||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני עדיין נדפק מזה שטעינו בתרגיל ויצא לנו 3 והתשובה האמיתית הללו את פיבסתה 3.5 אנחנו ניצחנו מצידי --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: May 31 2024, 15:08 PM
|
||||||||||||
בהצלחה רבה! @פלג, אכן, זאת אני -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: May 31 2024, 15:08 PM
|
||||||||||
פתרתי משהו ויצא לי 2 והתשובה הללו את פיבסתה שורש חמישי של 2 אני לא יודע מה הם רוצים -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: May 31 2024, 15:13 PM
|
||||||||||||
וואי די אגב אם מישהו פה טוב באנליטית אנחנו נשמח גם בגיאומטריה בכללי למרות שאני מעדיף להאמין שבאמת הללו את פיבסתה להם שגיאת הקלדה --------------------
|||||||||||
|
פורסם ב: May 31 2024, 15:14 PM
|
||||||||||||||
בארור שהללו את פיבסתה להם שגיאת הקלדה הסברתי לך כבר הם לא רצו שתחשב את CE כי הרי אין לנו שום נתונים בשביל זה. הם רצו שתחשב את CD -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: May 31 2024, 15:15 PM
|
||||||||||||||||
--------------------
|||||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |