![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (105) « ראשון ... 15 16 [17] 18 19 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 31 2024, 15:18 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבוי למה כל המתמטיקה הזאת, בשביל מה ניגשתי לבגרות לפני יומיים אם לא בשביל להוריד את המטלה הזאת מהראש שלי
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 31 2024, 15:19 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו עשית בגרות לפני יומיים? איך היההההה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה בדיוק מה שבאתי לשאול יאאא אבישג מה שלומך איך הולך -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
סו הבנתי את שאלה 4 במבחן הראשון!!!!
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אחד המעצבנים האוזניות שלי הם מהסוג שנופל כל רגע מהאוזן וזה בלתי נסבל -------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 31 2024, 15:21 PM
|
||||||
אכןאכן אני בסדר, בגרויות וכאלו, עברנו מתמטיקה, כבר לפני כמה חודשים סיימתי עם היסטוריה ספרות ולשון, וממשיכים הלאה לעוד בגרויות (בררר תלמוד) מה איתך? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 31 2024, 15:24 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אכלתי יותר מידי
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 31 2024, 15:25 PM
|
||||||
וואי היא היתה ממש בסדר. כאילו, חוץ מבטריגו שהסתבכתי וכזה מצאתי את כל הזוויות בשביל משהו שהיה אפשר לפתור עם זהויות אבל בכללי הלך לי טוב למדי. (יש מצב אני אגש למועד ב, אם הציון יהיה נמוך מ92.) -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 31 2024, 15:27 PM
|
||||||||
יווו איזה כיף כל הכבוד!! מה רע ב92 >< -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: May 31 2024, 15:29 PM
|
||||||||||
שאני רוצה יותר? ואני חוששת שאקבל פחות מזה אז כאילו, כן. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: May 31 2024, 15:32 PM
|
||||||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו הפרקציוניזם -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: May 31 2024, 15:33 PM
|
||||||||||
מי אתה שתדבר -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: May 31 2024, 15:37 PM
|
||||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גדול איך הזמן עובד בהצלחה, איך הללו את פיבסתה במתמטיקה? -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: May 31 2024, 15:39 PM
|
||||||||||
ארוכה ומפרכת והיה לחץ לפני כי מתברר שההתאמה שחשבתי שאישרו לי לחדר נפרד אושרה, אבל זה לא קרה, אבל החלטתי לנסות לפחות והצלחתי להתרכז לא רע -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: May 31 2024, 15:48 PM
|
||||||||||
חח אני נגשתי עך 92 גם זה מה יש אבישג מה בסוף עם בר אילן? מה בסוף עם לימודי גמרא? זכור לי שאהבת :- אני מקווה שיסתדר על הצד הנכון והטוב -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |