![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (105) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 30 2024, 18:32 PM
|
||||||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנחנו צריכים ללמוד. --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: May 30 2024, 18:32 PM
|
||||||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
אתהההההה* וזה מה שאני אומר כאילו למאו יעל בבקשה אל תסתכל על אחרים זה תמיד מוביל לתסכול>< וכן שתגבור לא יעיל הוא לא שווה כלום כמובן -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: May 30 2024, 18:33 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא יודע אולי יש אנשים שהתרגולים האלה עוזרים להם אבל אני חושב שזה סתם אנשים שגם ככה היו מתרגלים אבל הם פשוט עושים את זה עם הזם פתוח
אני לא מדבר על מה שהיה היום זה לא קשור הודעה זו נערכה ע"י Your American Queen ב May 30 2024, 18:35 PM -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 30 2024, 18:34 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא התחלתי את המבחני חזרה כי לא הצלחתי את התרגיל הראשון
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 30 2024, 18:35 PM
|
||||||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי אני ממש מתנצל על הלשון פנייה באמת תסלח לי ![]() -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: May 30 2024, 18:35 PM
|
||||||||||
נכוןןןן נלמד לפני המתכונת שלך -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: May 30 2024, 18:36 PM
|
||||||||||||
זה בסדר זה בסדר --------------------
|||||||||||
|
|
||||
זה מעריכיות וזה היה נראה ממש קל כי פשוט מעבירים את הכול לבסיס 2 אבל משהו מסתבך שם -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
הא כן הלוג הזה אני די בטוח שאתה יכול לעשות אותו -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היה עכשיו קטע במשחק שילדה קטנה ראתה אותי, היו לה בועות בשדה הראייה כמו באנימות רומנטיות, ואז היא רצה להתחיל לקפץ לידי ולהיצמד אליי ממש מוזר.
ילדה קטנה. זה הרגיש לי ככ לא נוח. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||
הולי פאקינג שיט זה עוד שבועיים ואפילו לא סיימנו את הפאקינג חומר לא בא לי זה לא הוגן --------------------
|||||||||||
|
פורסם ב: May 30 2024, 18:37 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי כוחחחחחח
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 30 2024, 18:37 PM
|
||||||||||||||
wellcome to the party say הללו את פיבס to everybody -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: May 30 2024, 18:38 PM
|
||
בא לי לבכות
--------------------
|
|
פורסם ב: May 30 2024, 18:39 PM
|
||||||||||||||
3>: אל תדאגגגג יהיה בסדר החומר שלומדים בשיעור האחרון הוא פשוט סיום כזה לפי מה שהמורה אמרה לנו תעשה בינתיים את המבחני חזרה יהיה בסדר -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |