![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (105) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 30 2024, 19:03 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היללת את פיבס הבוקר, צדיק? -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 30 2024, 19:13 PM
|
||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תגובת השנה סו יעל שקד מאיר מישהו תעשו את זה תגובת השנה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 30 2024, 19:15 PM
|
||||||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רשמתי לי בפתקים -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: May 30 2024, 19:16 PM
|
||||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ויעל באמצע לעשות מבחן והוא הקריא לי את זה ועצרנו הכל אני בעד תגובת השנה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 30 2024, 19:31 PM
|
||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
ברור שתגובת השנה תתרחש שכל האתר פיבסי
אין זמן אחר וכן, היללתי את פיבס הבוקר -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 30 2024, 19:33 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הללו את פיבס
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 30 2024, 19:39 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו וואו וואו
![]() מעולם לא זכיתי באיזשהו תואר באף נשף לדעתי לול סו אני עכשיו בבית, אנסה לפתור את השאלות עריכה: אחרי מחקר מעמיק, הללו את פיבסתי מועמד רק פעם אחת לאיזשהו תואר בנשף (כינוי השנה) אבל אפס לקח אותו (הגיע לו יותר ממני בלי ספק) -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 30 2024, 19:45 PM
|
||||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
הלפ מה זה -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 30 2024, 19:55 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא יודע למה אבל ממש מרגיש לי שהיה כבר נוד כזה
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 30 2024, 19:55 PM
|
||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיר -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: May 30 2024, 19:56 PM
|
||||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם אתה בלש אז קריסטל זה פפסי!!!!! אדורם קייסי זה מסי רומן פיליפצ'וק ואן פרסי ונילה אייס זה ג'יי זי מרמורק זה צ'לסי כמו לשים את יוסף על התוף ובכינור את פסי!!!!!!!!!! *קולות ווהווווווווווו בקטע של איזה אפס אתה ג׳ו ג׳ייק אתה פאקינג גבר* --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 30 2024, 19:57 PM
|
||||
אכן נכון אבל ורד אישר לי לפתוח עוד פעם😌 --------------------
|||
|
פורסם ב: May 30 2024, 20:01 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמן שלא -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 30 2024, 20:06 PM
|
||||||||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
איך קוראים לו -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: May 30 2024, 20:10 PM
|
||||||||||||
הבאטל!! --------------------
|||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |