![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (105) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 30 2024, 20:11 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סו אני קרוב ללפתור את השאלה הראשונה
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 30 2024, 20:13 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 30 2024, 20:15 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ויעל הללו את פיבסנו ממש באמצע תרגיל בשיא שלו ופתאום הפסקנו הכל כדי לפתוח שיחה על חלתו של עולם ועל הלכות הדלקת נרות
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 30 2024, 20:15 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תגידו מה הטעם בפורום אם אי אפשר להגיב בו או לפרסם בו אשכולות?????
-------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 30 2024, 20:17 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חלתו של עולם מקולקלת -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 30 2024, 20:18 PM
|
||||||
וקצת שרופה --------------------
|||||
|
פורסם ב: May 30 2024, 20:18 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זה פיבסנו?
אני לא אבין את הקטע של זה אף פעם -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 30 2024, 20:19 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הטלפון שלי על ווליום נמוך וכבר קרה לי הרבה פעמים היום שנגיד ראיתי סרטון ופתאום זה עשה ווליום ממש גבוה לשנייה למרות שזה אמור להיות על ווליום נמוך
מישהו יודע מה אפשר לעשות? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 30 2024, 20:20 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תגידי סופי, מוכר לך במקרה האתגר בשם מאה שאלות??????????????????
-------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 30 2024, 20:21 PM
|
||||||||
אבל בסוף תהיה חלה חדשה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: May 30 2024, 20:21 PM
|
||||
הללו את פיבס זה היי אז הללו את פיבסנו זה היינו --------------------
|||
|
פורסם ב: May 30 2024, 20:22 PM
|
||||||||||
מכל החלות של כולנו!!🤗 --------------------
|||||||||
|
פורסם ב: May 30 2024, 20:23 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כרגע הפורטל הופך באופן אוטומטי מילים מסוימות לצירוף "הללו את פיבס". למשל, המילה "ה י י" ללא רווחים הופכת למילים "הללו את פיבס". למשל: הללו את פיבס (מוזמנת לנסות בעצמך). כתוצאה מכך, מילים מסוימות שיש בתוכן את המילים האלו (למשל, המילה "ה י י ת י" ללא רווחים) הופכות לצירוף שנראה מצחיק. למשל, המילה "ה י י ת י" הופכת לצירוף "הללו את פיבסתי". מה שקורה כאן זה שהפורטל מחליף את האותיות ה, י, י בצירוף "הללו את פיבס", ולאחר מכן המילה ממשיכה כרגיל עם הסיומת "תי". בכך אנחנו מקבלים את הצירוף: (הללו את פיבס)(תי) מילים דומות: "ה י י נ ו" הופכת ל"הללו את פיבסנו" "ה י י ת" הופכת ל"הללו את פיבסת" וכו' -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 30 2024, 20:23 PM
|
||||||
ממש השקעת --------------------
|||||
|
פורסם ב: May 30 2024, 20:24 PM
|
||||||||||||
אני באמת חושב שזה יהיה מגעיל -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |