![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (105) « ראשון ... 62 63 [64] 65 66 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 03:02 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
😱🥴🤤🤤🤤🤤
מאיפה הבאת אותוווו -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 03:03 AM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה סוד ;)
סתם מאיזה חנות אחת של הארי פוטר בחו"ל אוף האקסית גם הרסה לי עכשיו את אייל גולן יש לו שיר שאני ממש אוהבת שנקרא "צליל מיתר" אחד השירים היפים שלו והוא מזכיר לי אותה כי ה ייתי שומעת אותו אחרי כל ריב שלנו אני אפילו לא יכולה ליהנות מאייל גולן עכשיו איכס אני נגעלת מעצמי שבכלל ה ייתי עם מישהי כמוה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 03:04 AM
|
||
האהבה מטומטמת
זה לא אשמתך -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 03:08 AM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זאת כן אשמתי ה ייתי צריכה להתעלם ממנה כשהיא התחילה איתי אני כבר שנה לא עונה לבחורות שמתחילות איתי כי כל "שלום" יכול להוביל לעוד שנתיים של טראומה אז עדיף להיות בצד הבטוח ולהתעלם מכל הבחורות בעולם ממש באלי לתת לה מכות אבל אני יודעת בוודאות שאם אני אראה אותה במקרה אני פשוט אבכה את חיי וארביץ לה ממש חזק אבל היא יותר חזקה ממני פיזית אז היא מפחידה אותי גם כן כונפה ששוקלת 100 קילו ואני חלשה 50 קילו חצי ממנה היא יכולה לשבור אותי אם היא רוצה אני עדינה יותר ממנה היא ממש אלימה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 03:11 AM
|
||||||
זאת לא אשמתך, כי לא היה לך מושג בהתחלה שזה מה שיהיה בסוף, וזה לא אשמתו של אף אחד חוץ מהבית אלף הכלבה הזאת. והיא לא יכולה לשבור אותך, יסמין לא תתן לה. -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|||||
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 03:13 AM
|
||
אני לא רוצה לספר את זה ליסמין
היא סתם תדאג והיא בחו"ל איך היא יכולה לעזור אבל הזבל הזאת תשלם בסוף על מה שהיא עשתה זה ייקח זמן אבל כל אחד מקבל מה שמגיע לו -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 03:15 AM
|
||
נכון.
והכי חשוב שאת יודעת שזו לא אשמתך -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 03:15 AM
|
||
כן אני יודעת
מי יכול לצפות מראש שהוא יוצא עם מטורפת -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 03:17 AM
|
||
חחח
אף אחד חוץ מהמטורפת -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבא שלי החליט להתקשר באמצע החיים
משבר נוסף בנישואים למה אני צריכה לסבול את זה -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
גם נכון
בגלל שיש לי מאניה דיפרסיה היא מספרת שאני המשוגעת חחח אבל היא לא מספרת כל מה שהיא עשתה כדי שאנשים ירחמו עליה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 03:18 AM
|
||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קרהההה -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 03:18 AM
|
||||
אז תספרי בעצמך -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|||
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 03:19 AM
|
||||
איזה כיף שהוא נזכר שיש לו בת מה החמוד מספר? -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 03:20 AM
|
||
הוא בקריסס ואני מקבלת על זה
ביינתים אני בסדר -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |