![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: May 30 2024, 20:01 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בס"ד
הסחת דעת פוליטית הי צבא הדוסים! מלא זמן כבר לא קראו לנו ככה, התגעגענו. אוי זה לא צבע טוב, הוא לא כתום מספיק. טוב אז היום באתי לדבר ולהפעיל על השמועה והדעה שהגירוש היה בעצם הסחת דעת פוליטית של אריק שרון ז"ל, אני לא באמת יודעת ומבינה בזה מספיק אבל יש אנשים שטוענים ככה וזה בהחלט יכול להיות. אבל זה לא משנה לפעילות שלנו אם זה נכון או לא, אנחנו רק לוקחים משם השראה. בפעילות הפעם מה שתצטרכו זה ליצור הסחת דעת פוליטית אחרת, משהו שיפוצץ את כל המדינה עד שיגרום לכולם לשכוח שדבר כמו רעיון ההתנתקות היה פעם קיים ובכך למנוע אותה! תודו גאוני. אבל לא בזה מסתכמת הפעילות, החלטתי לעשות זאת בקונספט מיוחד שיכול מי שקורא את זה יכול לדעת וכך אוכל לדעת מי קרא ומי לא. העניין הזה מאוד פשוט, את השורה הראשונה תתחילו במילים הרעיון\ההסחה, על כל הטיותיהם. ואז כשתרצו תרדו שורה ותתחילו במילה ואז, ללא הטיות. זהו, זה הכל. זה ה-כל אממ כן? טוב אני בעד לדבר פה ולהסיח את דעתכם עוד ועוד ועוד. סתם צוחקת, ראיתם כמה זה קצר? בשביל שתקראו מהר כי אני רוצה שתצליחו. קיצר בפעילות זאת תצטרכו לכתוב לפחות שתי שורות מלאות ותקבלו ישוב שלם
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 30 2024, 21:49 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: מיכל
ההסחה: מתחילים מלחמה עם חמאס ליותר מחצי שנה, יש לנו חטופים. משתי הצדדים יש הרוגים, נפצעים, נעדרים, ובטכלס למי יעניין הגירוש מגוש קטיף שיש מלחמה קשה ליד הגוש. הארות\הערות\בום: נגיד שעזה זה לא גוש קטיף..והיא היתה ליד או משהו -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 11 2024, 11:05 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מוקפץ.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |